Murat Cemcir'den heyecanlandıran Ahmet Kural açıklaması!

Ahmet Kural ile Murat Cemcir arasında bir küslük olduğu iddia edilmişti.

Ahmet Kural ile Murat Cemcir 2011 yılında Çalgı Çengi ile başlayan ikiliklerini daha sonra rol aldıkları İşler Güçler, Kardeş Payı, Düğün Dernek, Ailecek Şaşkınız ve Baba Parası gibi işlerle sürdürmüşlerdi. Herkes ikiliden yeni bir proje ya da Kardeş Payı ile Düğün Dernek'in devamını beklerken, Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in Baba Parası filminden sonra arkadaşlıklarını ve iş ortaklıklarını sona erdirdikleri öne sürülmüştü. Taraflardan Cemcir, Şahsiyet dizisinin galasında tüm bu iddialara cevap verdi.

MURAT CEMCİR'DEN HEYECANLANDIRAN AHMET KURAL AÇIKLAMASI

Kural ile iddia edildiği gibi arkadaşlıklarını bozulmadığını ve küslük durumunun olmadığını belirten Cemcir, şu ifadeleri kullandı:

"Ahmet'le ayrılmış değiliz. Benim çok sevdiğim bir dostum, kardeşim, çok yetenekli bir komedyen ve birlikte çok güzel filmler yaptık. Tekrardan bir araya gelmeme durumumuz olduğunu düşünmüyorum. Bu konularla ilgili çok konuşmak istemiyorum. Kırgınlık yok. Kardeş kardeşe, arkadaş arkadaşa kırılmaz. Bizde öyle bir şey yok. Güzel ve yeni hikayelerin içindeyim."

AHMET KURAL DÜĞÜNÜNE LCV İSTEDİ, MURAT CEMCİR TAVIR YAPTI

Kural'ın düğününe neden gitmediğini de açıklayan Cemcir, arkadaşının kendisinden LCV yani (Katılım durumu belirtme zorunluluğu) istemesinden dolayı bir bozulma yaşadığını, şu sözlerle itiraf etti:

"Ben LCV (Katılım durumu belirtme zorunluluğu) olarak çağrıldığım hiç bir yere gitmem. Bu kermes de olur, gala da olur, düğün de olur. Maddi anlaşmazlık söz konusu değil, manevi anlaşmazlıklar olabilir. Ama kardeşler arasında kırgınlık olmaz. Ben kendi başıma bir yolculuk yapmak istiyorum. Instagram'da takipleşiyoruz."

YORUM YAP
YORUMLAR