Mısırlı sevgilisi, Şeyma Subaşı’nın ayaklarını yerden kesti

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ve kızı Melisa ile Bali'de tatilinin tadını çıkaran ünlü fenomen Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu.

Guido Senia ile ilişkisini noktalamasının ardından Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ve kızı Melisa ile Miami tatilinde olan Subaşı, adından söz ettirmeye devam ediyor.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı'nın Miami tatilini bitirmesinin ardından yolculuk edebilmesi için özel jet bulamayınca farklı bir çözüm yolu buldu.

Mısırlı sevgili, Şeyma Subaşı ve kızı Melisa'nın rahat yolculuk geçirebilmesi için bir yolcu uçağının tüm biletlerini satın alarak uçak kapattı. Subaşı, o anları sosyal medyadan paylaşarak 'Özel jet bulamayınca tüm uçağı bizim için rezerve etti' ifadelerini kullandı.

Sosyal medya kullanıcıları Şeyma Subaşı'nın sevgilisinin uçak kapatmasının ardından 'Özel jet bulamamışlar. Allah başka dert vermesin', 'Bir fakire yardım et' desen etmezler', 'Şeyma Subaşı'nın kitabı nerede satılıyor? Hemen almalıyım', 'Milletin ekmek bulmaya zorlandığı dönemde bu paylaşımlar hiç yakışmıyor' ve 'Acun Ilıcalı olsa uçak şirketi kurardı' gibi yorumlarda bulundu.


YORUM YAP
YORUMLAR