MERVE ÖZBEY: ‘BUGÜN BİZİM DOĞUM GÜNÜMÜZ’

ÜNLÜ SANATÇI MERVE ÖZBEY 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DOLAYISIYLA ERDEM KINAY İLE BİRLİKTE 212 AVM’DE BİR KONSER VERDİ. FARKINDALIK STÜDYOSUNUN ORGANİZE ETTİĞİ KONSERDE BİNLERCE KİŞİ KATILARAK ÖZBEY’İN ŞARKILARIYLA EĞLENDİLER.

Ünlü sanatçı Merve Özbey 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Erdem Kınay ile birlikte 212 AVM’de bir konser verdi. Farkındalık Stüdyosunun organize ettiği konserde binlerce kişi katılarak Özbey’in şarkılarıyla eğlendiler.

 

Sahnede çarpıcı açıklamalarda yapan Özbey; ‘Nerede sarışın uzun boylu kadın var, hep erkekler orada. Ama sevmek, aşk hep bizde. Birazda kısa boylu kadınları tercih edin’ dedi.

 

Merve Özbey konserin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özbey; ‘Cumhuriyet deyince tüylerim diken diken oluyor. Bugün bizim bayramımız, bugün bizim doğum günümüz. Hayatım boyunca öğrendiğim en önemli günlerden birisi benim için. Bu kadar kötü günlerin ardından hala dimdik ayakta duruyor olabilmek en önemlisi bence’ diye konuştu. 

 

Çok kısa sürede yine Erdem Kınay ile birlikte yeni bir şarkı çıkartacaklarını da hayranlarına müjdeledi. Murat Binici de AVM’ye gelerek sevgilisi Merve Özbey’i yalnız bırakmadı. 

YORUM YAP
YORUMLAR