Menajerimi Ara dizisine üç ünlü oyuncu konuk oluyor

Her bölüm medya dünyasının arka plan hikayelerini farklı bir gözle izleyiciye aktaran Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara, yeni bölümünde üç ünlü oyuncuyu konuk ediyor.

Her bölüm medya dünyasının arka plan hikayelerini farklı bir gözle izleyiciye aktaran Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. Yeni bölümün konukları Feyyaz Yiğit’le birlikte, Burak Tozkoparan, Ali Yoğurtçuoğlu ve İlkin Tüfekçi oldu. Dizinin tanıtımını buradan izleyebilirsiniz.

baris-beren-LYKE

Dizinin yeni bölümünde Dicle yeni tarzıyla başta Feris (Canan Ergüder) olmak üzere ajanstakilerin beğenisini toplarken, diziye dahil olan ve ‘Emir’ karakteriyle hikayenin seyrini değiştirmeye hazırlanan Burak Tozkoparan’ın Dicle (Ahsen Eroğlu) ile olan sahneleri dikkat çekecek.

burak-tozkoparan-t6KL

Bununla beraber, Ali Yoğurtçuoğlu ve İlkin Tüfekçi aynı filmde yer alması istenen iki eski sevgili olarak seyircinin karşısına çıkacak. Dicle ve Kıraç’ın (Barış Falay) sakladığı büyük gerçeği öğrenen Beren (Yaprak Medine) bir kez daha babasını kaybetmenin korkusunu yaşayacak. Tanıtımda Feris ve Nejat’ın (Ozan Ayhan) romantik sahneleri dikkat çekerken, tanıtımın sonundaki düğün sahnesi ise kafaları karıştırdı.
dicle-8yWE

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamloğlu’nun bir araya geldiği ‘Menajerimi Ara’, yeni günü 18 Ekim Pazar akşamı ve her pazar saat 20.00’de Star TV’de izleyiciyle buluşacak.

emir-dicle-hrks

feris-nejat-qsGe

 

YORUM YAP
YORUMLAR