Melisa Emir Bayer’den Batuhan Karacakaya’ya cevap gecikmedi

Batuhan Karacakaya'dan Melisa Emirbayer'e olay sözler! Survivor All Star yarışması ile ekranlara dönmeye hazırlanan Batuhan Karacakaya, Panorama yorumcusu Melisa Emirbayer'i adeta topa tuttu.

Televizyon tarihine damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde Bülent karakterine hayat veren ve dönemin çocuk oyuncusu olarak ünlenen Batuhan Karacakaya'dan haber var.
 

Survivor yarışması ile ününe ün katan Batuhan Karacakaya şimdilerde Survivor All Star ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Survivor All Star 2022 yarışmacılarının favori isimlerinden Karacakaya, Survivor Panorama yorumcusu Melisa Emirbayer'e adeta ateş püskürdü.

"TAKIMI KAZANMASIN DİYE DUA DA ETMİŞTİR"

Survivor 2021 sezonundaki performansıyla dikkat çeken ünlü oyuncu Batuhan Karacakaya, Survivor Panorama yorumcusu Melisa Emirbayer'ı yerden yere vurdu.

Karacakaya, Survivor'da yarıştığı dönem kendisi hakkında olumsuz yorumlar yapan Melisa Emirbayer'in Panorama'daki görüntülerini, Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Görüntülerde, Melisa Emirbayer'in Batuhan Karacakaya hakkında söylediği "Adım gibi eminim, Batuhan takımı kazanmasın diye dua da etmiştir" sözleri dikkat çekti.

Batuhan Karacakaya, Melisa Emirbayer'in sözlerine "Bu konuda çok üzüldüğünüzü ve bu konunun büyük bir konu olduğunu biliyorum. Böyle şeylerin bu kadar bariz yapılmasının beni mutlu ettiğini bilin. Benim ailem Panorama'yı bir yerden sonra izleyememiş. Benim için sıkıntı ailemi üzmelerinden sonra başlıyor.
 

Ailem, insanların işlerine saygı duydukları için Panorama hakkında yorum yapmamışlar ama artık ortada saygı falan kalmadı. Niyet okuma bir eleştiri değildir. Çok fazla tahmin yapabiliyorsan git borsa yorumla ama beni yorumlama! Sen benim kafamın içinde ne döndüğünü ve neyi neden yaptığımı bilemezsin!" yanıtını verdi. 

YANIT GECİKMEDİ

Batuhan Karacakaya'nın sert açıklamaları karşısında Melisa Emirbayer'den yanıt gecikmedi. Emirbayer kendini Twitter hesabından şu sözlerle savundu:

"Doğru söylemişiz ki açıklama yapma gereği duyulmuş. Amacı şampiyonluk olanlar kendiyle ilgileniyor. Şov yapmak için o platform meşgul edilmemeli.
 

Geçen sene olduğu gibi ummadıkları anda elenirler. Herkes geçen seneden notunu verdi zaten. Final gününü iple çekiyoruz. Oyun ve mağduriyet, daha adaya gitmeden başlamış. Aylar önce yapılan yorum. Biraz rötarlı gelmiş cevap. Biz Panorama masasında bekledik. Gelmeye tenezzül bile etmedi. O da haklı. Açıklama yapabilecek durumu yok."

YORUM YAP
YORUMLAR