Meleklerle konuştuğunu iddia eden Norveç Prensesi Bodrum’da!

Norveç kralı ile Kraliçesi'nin kızları Martha Louise evleneceği sevgilisiyle Bodrum'da yarın akşam kendisi için düzenlenecek özel bir davete katılacak.

Prenses Louise kendisi gibi medyum özelliği bulunan spiritüel konularda kitaplar yazan Shaman Durek ile evlilik hazırlığı içinde. İkili, bodrum'a birlikte geliyor.

Bodrum (ÖZEL)

Norveç Kralı Harald V ve Kraliçe Sonja'nın tek kızı Prenses Märtha Louise Bodrum’a geliyor.

Üç yıl önce eşinden boşanan Prenses, evlilik hazırlığı içinde olduğu Shaman Durek ile Bodrum'da hem özel bir davete katılacak hem de tatil yapacak.

Dr.Ender Saraç'ın eşi Benan Saraç, Prenses ve Shaman Durek adına, Norveç’in Türkiye büyükelçisi ile seçkin konukların katılacağı bir davet verecek. 

Norveç Prensesi Märtha Louise 47 yaşında...

Bu özel yemeğe Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da katılacak. Türk misafirperverliğini gözler önüne seren anlamlı organizasyon, aynı zamanda iki ülke arasındaki turizm ilişkilerini de geliştirmek için fırsat sunacak.

Yemek daveti yarın akşam saat 20.00’de Bodrum Edition Otel’de gerçekleştirilecek.

“Meleklerle konuşuyorum” diyen Prenses

Prensens Märtha Louise ülkesinde medyumluk özelliğiyle biliniyor. Norveç’te sıkça meleklerle irtibat kurduğu iddiasıyla gündeme gelen Prenses Märtha Louise'nin prenseslik ünvanının alınıp alınmaması uzun süre konuşulmuştu.

Bu konuda ülke genelinde yapılan anketlerde, katılımcıların üçte birinin prensesin ünvanının alınmasından yana görüş bildirdiği belirtilmişti. 

Prenses, yazdığı kitapların yanı sıra açtığı melek okulu ve meleklerle irtibat kurduğu iddiaları ile gündeme gelmişti. Kraliçe Sonja, medyumluk yapan kızı Prenses Martha Louise’in meleklerle diyaloğa geçtiği iddiasını desteklemişti. 

Norveç Prensesi Louise, boşandığı kocası ve çocuklarıyla mutlu günlerinde...

Üç yıl önce bu konuda Norveç medyasına konuşan Kraliçe Sonja, yer ve gök arasında görünenlerden daha fazla şeyin mevcut olduğuna inandığını dile getirmişti.

Norveç kraliyet uzmanları, Norveçlilerin üçte birinin prensese dair görüşlerinin zayıflamasını, prensesin meleklere ilişkin yazdığı bazı kitaplara ve söylemlerine bağlamıştı.

11, 14 ve 17 yaşlarında üç kızı bulunan 47 yaşındaki Prenses Louise, Kral Herald V ve Kraliçe Sonya'nın en büyük çocuğu olmasına rağmen, anayasa gereği tahtın varisi erkek kardeşi Prens Haakon. 

 

YORUM YAP
YORUMLAR