Mehmet Ali Erbil'den Tolga Yüce'ye cevap gecikmedi

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve yakın dostu Seda Sayan arasındaki 'kirli geçmiş' olayında sular durulurken Tolga Yüce, yaptığı paylaşım ile gündeme bomba gibi düştü.

Tolga Yüce geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından 'Geçmişi temiz olsa iftar programı da sunardı. Televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor' paylaşımında bulunurken Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil arasında büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Karşılıklı özür dilenmesinin ardından eski dostlar tartışmayı bitirirken Tolga Yüce geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Yüce, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

'O paylaşımı bana Mehmet Ali Erbil yaptırdı. Daha sonra kendisi paylaşımını sildi. Beni olayın ortasında bıraktı ama beni dahil ederse ses kayıtlarına kadar hepsi mevcut.

Hepsini açıklarım. Erbil beni aradı. 'Bir şey paylaşalım' dedi. 'Sen paylaş ben de senden paylaşayım' dedi. Ben de bir yazı yazdım. Kendisinden onay aldım, paylaştım. Kendisi de benden alıp paylaştı. Ama ben yazıların hedefinde Seda Sayan olduğunu bilmiyordum'

Daha sonra yeni bir paylaşımda bulunan Yüce, 'Erbil'in Seda Hanım ile ilgili bana attığı ses kayıtlarını açıklamak zorunda kalırsam Sayın Erbil'le hiçbir dostluğu kalmaz. Bizim aramızda geçen her diyalog delilli, ispatlıdır. Alakam olmayan bir konunun içine beni çekmiştir'

Tolga Yüce'nin açıklamalarının ardından Mehmet Ali Erbil de sessizliğini bozdu. Mehmet Ali Erbil, Bebek'te bir mekan çıkışında 'Öyle birini tanımıyorum' diyerek yaptığı bu açıklama ile Tolga Yüce'yi hayatından çıkardığını gösterdi.

YORUM YAP
YORUMLAR