Mehmet Ali Erbil sevgilisi Melike Çamlıoğlu ile canlı yayında!

Mehmet Ali Erbil aşk hayatında yeniliğe adım attı. Kendisinden tam 40 yaş küçük Melike Çamlıoğlu ile sevgili olan Mehmet Ali Erbil, canlı yayına Melike Çamlıoğlu ile çıkarak aşkını itiraf etti.

Mehmet Ali Erbil kendisine yeni bir sevgili buldu. Kendisinden tam 40 yaş küçük kostüm tasarımcısı sevgilisi Melike Çamlıoğlu ile aşk yaşamaya başlayan Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Melike Çamlıoğlu ile Beyaz Magazin canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Aşkını ilan eden ünlü sanatçı, nasıl tanıştıklarını da ilk kez anlattı.

Erbil, "Kendisi stilistimdi benim. Bütün sahne kıyafetlerimi yapıyordu. Bir tek benim kıyafetlerimi tasarlamıyor özellikle Arabistan, Lübnan, Ürdün gibi birçok ünlü sanatçının stilistliğini yapıyor. Baktık ki kullandığı kumaşlar çok yumuşak. Erkekler yaratıcı kadınlardan hoşlanıyor. Aynı dili konuşuyoruz, aramızda yaş farkı var ama." ifadelerini kullandı.

Çamlıoğlu ise, "Biz de bu vesileyle tanıştık. Onu giydirmeye başladım. Onu giydirmek çok güzel" dedi. Sunucunun "Mehmet Ali ile en çok neyi yapmaktan zevk alıyorsun?" sorusuna "Olayları yorumlamaktan çok keyif alıyorum. Çünkü onun zaten zekası su götürmez bir gerçek. Bir anda gelişen olaylardan sonra aşk gelişti" deyip duygularını paylaştı.

İşte Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük yeni sevgilisi Melike Çamlıoğlu!

YORUM YAP
YORUMLAR