Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan arasındaki kriz büyüyor

Eski dostlar Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil arasındaki 'kirli geçmiş' tartışması giderek büyürken ikilinin sosyal medya paylaşımları gündem oldu.

Mehmet Ali Erbil'in Seda Sayan hakkında 'Geçmişi temiz olsa iftar programı da sunardı. Televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor' sözlerinin ardından magazin gündemi bir anda karıştı.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Seda Sayan yakın dostu Mehmet Ali Erbil'in çıkışının ardından sosyal medya hesabından arka arkaya paylaşımlarda bulunurken ağızları açık bırakan iddialarda bulundu. Sayan, Erbil hakkında şu ifadeleri kullandı:

'Tuğba ile evli iken hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Dahası var. Bence işine bak, ruhunu arındı.

Ayrıca bu olay da benim geçmişimi kirli yapmaz. Zaten boşanma nedenin bu olay olduğu için tüm yakınındaki eşlerin, ailen, herkes olaya vakıftı. Hepsi seni kurtarma peşindeydi. Ben dış kapının dış mandalıydım. Geçmişi kirli olan sensin. Dua et çocuklarının hatırına, Allah'tan af dile benden değil'

Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan'ın 'tecavüz' iddialarının ardından sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulunarak eski dostuna cevap verdi. İşte o paylaşım:

'Ben Mehmet Ali Erbil; Hepinizin bildiği tanıdığı... Evet sınırı aştım, hata yaptım, sitem edeyim derken kontrolü kaybettim. Üzgünüm, amacım kimsenin onuruna zarar vermek değildi, hele ki tarih kadar eski bir dosta karşı böyle bir niyetim asla olamaz. Ama sizler şunu da biliyorsunuz ki ben 2 yıldır ölümün kıyısında yaşıyorum; doktorlarımın zaten tüm çevremi istemsiz hezeyanlarım olabileceği konusunda uyardılar. Şimdi soruyorum; ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı? Yakışmadı. Siz de sormadınız mı madem böyle bir şey vardı niye sustun diye? Her neyse; benim alnım ak ve kendi payıma düşeni yaptım. Herkes de kendine yakışanı yapsın'

YORUM YAP
YORUMLAR