Masumlar Apartmanı'nda gerçekler ortaya çıkıyor

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah gibi başarılı isimlerin rol aldığı TRT1'in en sevilen yapımlarından olan Masumlar Apartmanı 6 Nisan salı akşamı 28. yeni bölümü ile ekrana getirildi.

TRT1 ekranlarının reyting rekorları kıran başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah'ın rol aldığı Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi geçtiğimiz hafta Milli maç nedeniyle yayınlanamadı.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Masumlar Apartmanı 6 Nisan salı akşamı 28. yeni bölümü ile izleyenlerin beğenisine sunuldu.

Masumlar Apartmanı 28. son bölümde ilginç anlar yaşandı. Safiye, evdeki herkesin farklı davranması nedeniyle çileden çıkarken Han, İnci'nin baskısıyla psikiyatriste gitmeye devam etti. Öte yandan Han, Esat'ı Gülben'den uzak tutabilmek için onu kovar ve tehdit eder.

TUVALETTE YAŞMAYA BAŞLADI

Gülben, öğle uykusunda da altına kaçırmasının ardından artık tuvalette yaşamaya karar verir. Gülben'in tuvalette yaşama kararı ise ev halkını zor bir duruma sokar. Babası ise Gülben'in kirli çarşaflarını bulup evin ortasında karıştırmaya başlar. O anları gören Gülben yeni bir travma yaşar.

KAZAN DAİRESİNDE BÜYÜK SIR

Öte yandan Masumlar Apartmanı'nın final bölümü izleyenleri ekran başına kilitledi. Han, psikiyatriste gitmesiyle sırlarını anlatırken çok korktuğu kazan dairesine düzenli olarak yemek götürmesi ve birinin zincirli olarak görünmesi izleyenleri korkuttu. Han'ın yemek götürdüğü kişinin kim olduğu ya da böyle birinin olup olmadığı ise diğer bölümlerde ortaya çıkacak.

YORUM YAP
YORUMLAR