MasterChef'te Barış ve Barbaros arasında büyük kavga!

Masterchef All Star'ın ekrana getirilecek olan 109. bölüm fragmanı yayınlandı.

TV8'de ekrana getirilen Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüri olarak yer aldığı Masterchef All Star 109. bölüm fragmanı yayınlandı.

Üçüncü takım oyunu için mücadele edecek olan yarışmacılar Kristof Kolomb'un getirdiği yenidünya ürünlerini kullanarak yemeklerini verilen sürede yetiştirmeye çalışacak. Yarışmanın verdiği gerginlik ile Barış ve Ayaz arasında tartışma yaşandı.

Barış'ın sosu tabağa koydu esnada müdahale eden Ayaz, açıklama yapmasına izin vermeden "Barış ben karışmıyorum" diyerek arkasını dönüp gitti. 

Gerilimin giderek arttığı anlarda Barış, Barbaros'un sesli olarak konuşmasına sinirlenerek "Bak, sana diyorum ki sessiz konuş. Niye sen bizi reklam ediyorsun millete?" sözler ile çıkıştı. Barbaros'un kendisini anlatmaya çalıştığı esnada ellerini kullanmasına öfkelenen Barış, "Sen elini kolunu ne oynatıyorsun Barbaros? Elin kolun oynuyor. Bak, o elini kolunu benimle konuşurken indir" sözleri üzerine Ayaz araya girdi ve ikiliyi uzaklaştırmaya çalıştı. 

O esnada olaya jüriler da dahil oldu. "Bir dakika çekilsene" diyerek Ayaz'ı iten Barış, Barbaros'un üzerine yürüdü. 

 

Yaşananların ardından Somer Sivrioğlu, "MasterChef tarihinde aday belirlemeyi biraz yapacağımız şekilde yaptığımız hiç bir oyun olmadı.

Bu kadar olaylı çok az gece hatırlıyorum ben." dedi. Yarışmacılara bakan Sivrioğlu, "Üzerindekini çıkarıyorsun" diyerek Barbaros ve Barış'tan birini diskalifiye olduğu fikrini akıllara getirdi.

YORUM YAP
YORUMLAR