MasterChef Türkiye'de format değişikliği

TV8'de ekrana getirilen Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya gibi isimlerin jüri olarak yer aldığı MasterChef Türkiye 'de üçlü düellolar başlarken şefler, format değişikliğini açıkladı.

Survivor 2021'in final yapmasının ardından yeni sezonuna başlayan MasterChef Türkiye 2021, TV8 ekranlarının büyük ilgiyle takip edilen programları arasında yerini alıyor.

Üçlü düellolar şeklinde ilerleyecek olan ikinci turda, yarışmacılara yeni format açıklandı. Mehmet Yalçınkaya, 'İkinci tura, üçlü düellolara hoş geldiniz. Gerçekten bu sene kıran kırana mücadeleler yaşanacağı düellolar umuyorum. MasterChef Türkiye'nin kırılma noktası burası. Burayı geçemezseniz veda ediyorsunuz' dedi.

Somer Sivrioğlu, 'Bu aslında en zor tur. Üç kişi giriyor, bir kişi çıkabiliyor sadece. Gerçi bu sene formatta bir değişiklik var. Hepimize bir hak tanındı.

Somer Şef, 'En beğendiğimiz bir yarışmacıyı bir sonraki tura geçirme hakkımız var. Tabii kimi seçeceğimize bu turun sonunda karar vereceğiz' ifadelerini kullandı.

Mehmet Şef, 'Eğer öyle bir yarışmacı varsa bu hakkı kullanacağız. Hiçbir şey yapamayan üç yarışmacıyı da geri gönderebiliriz' açıklamasını yaptı.

YORUM YAP
YORUMLAR