MasterChef Türkiye’de sürpriz aşk iddiası!

Mücbir Sebepler'e katılan Berker Başmanav'ın 'MasterChef'te aşk var' sözleri ortalığı karıştırdı! Sosyal medyada diskalifiye olan Uğur Yılmaz Deniz ve Tanya Kilitkayalı'nın sevgili olduğu iddiası yer aldı.

MasterChef yarışmasından elenen Berker, Bartu Küçükçağlayan’ın ‘MasterChef’te aşk var mı?’ sorusuna ‘Evet, var. Hatta kavuşmaya az kaldı’ cevabını verdi. Berker’in bu açıklaması olay oldu.

5fbb8e3c2269a20b8c7e95c0

TANYA NİŞANLISINDAN AYRILDI

Bu açıklamanın üstüne Tanya'nın katıldığı programda söylediği sözler gündeme geldi. MasterChef Türkiye yarışmasında yer alan Berk İlter, YouTube’da yayınlanan ‘Kaybedilenler Kulübü’ programına yarışmadan arkadaşı Tanya Kilitkayalı’yı konuk etti. Tanya’nın "nişanlımdan ayrıldım, sevgilim olabilir. Sevgilim olabilir sanki! O soru işareti olarak kalsın" sözleri kafaları karıştırdı.

5fbb8e3d2269a20b8c7e95c4

SURVİVOR AÇIKLAMASI

MasterChef Tanya ayrıca açıklamasında "Survivor’a katılmayacağım. Çok zor bir yarışma o psikolojiye hazır değilim" dedi.

SÜRPRİZ İKİLİ UĞUR VE TANYA MI?

Berker’in sürpriz aşk açıklaması kısa sürede olay oldu. ‘Kavuşmalarına az kaldı’ sözleri diskalifiye olan Uğur ve Tanya aşk mı yaşıyor sorusunu akıllara getirdi.

Yarışma boyunca çok yakın olan Uğur ve Tanya’nın aşk yaşadığı haberleri daha önce de gündeme gelmişti. Acun Ilıcalı'nın Uğur’un diskalifiye olduğunu açıklaması ve Berker'in 'kavuşmalarına az kaldı' sözleri Tanya ve Uğur aşkı olarak yorumlandı.

Tanya yarışmaya katıldığında Ulaş Mullacuma ile nişanlıydı. Çiftin yarışmada devam ederken mi, yoksa yarışmadan sonra mı ayrıldığı merak konusu oldu.

YORUM YAP
YORUMLAR