MasterChef All Star'da elenen Eray'dan olay yaratacak sözler: Buradaki adalet yargılarına inanmıyorum

MasterChef Türkiye All Star'ın iddialı isimleri arasında gösterilen Eray Aksungur kadroya veda eden isim oldu.

TV8'de ekrana getirilen MasterChef Türkiye All Star heyecan dolu bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda yer aldığı MasterChef Türkiye All Star'da eleme heyecanı yaşandı.

Tolga, Gamze, Dilara, Ayaz, Barış, Eray ve Batuhan'ın arasında yer aldığı eleme adaylarından yarışmaya veda eden isim belli oldu. Seçimlerini yapan şefler son ikiye Barış ve Eray'ı bıraktı. İlk turda dolaba koyduğu tabağı devrilen Eray'ın dünyası başına yıkıldı.

Eray'ın elenmeden önce rakipleri hakkında söylediği şu sözler gündem oldu: "Bu sene her arkadaş kendi yemeğine odaklanıyor. Hiç kimse takım olamıyor. Aslında takım oyunları da bana göre bireysel. Yanlarına birilerini alıyorlar. Herkes bireysel takılıyor. Mutfakta ekip işi olmadan yemek çıkmaz.

Tek başına hiçbir aşçının ben yemek çıkardığını görmedim. Çünkü akşam 150 kişilik bir servisiniz varsa ekibiniz olmalı. Ben buradaki adalet yargılarına da inanmıyorum. Herkes istediğini potaya gönderiyor"

YORUM YAP
YORUMLAR