MAÇI BIRAKIP EVİNE GİDEN VOLKAN DEMİREL MİLLİ TAKIMIN FRANSA KADROSUNA ÇAĞRILMAYACAK!

VOLKAN DEMİREL'İN FRANSA'DAKİ AVRUPA ŞAMPİYONASI FİNALLERİNDE MİLLİ TAKIM KADROSUNA ÇAĞRILMA İHTİMALİ KALMADI. FEDERASYON'DA BUGÜN YAPILAN TOPLANTIDA BAŞKAN YILDIRIM DEMİRÖREN VOLKAN DEMİREL'İ VETO ETTİ.

VOLKAN DEMİREL MİLLİ MAÇLARI TELEVİZYONDAN SEYREDECEK!

 

Milli Takım'a alınıp alınmayacağı gündemden düşmeyen Volkan Demirel'e kötü haber geldi.

 

Milli Futbol Takımı teknik direktörü Fatih Terim'in, Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ve bazı Türkiye Futbol Federasyonu yöneticileri ile bir toplantı yaptığı, toplantıda ise sürpriz bir şekilde Volkan Demirel konusunun açıldığı öğrenildi.

 

YILDIRIM DEMİRÖREN İSTEMEDİ, TERİM ONAYLADI!

 

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Volkan Demirel'in Milli Takım'a alınmasının yanlış olacağını söyledi. Fatih Terim de bunu onayladı ve böyle bir düşünce içinde olmadığını açık bir dille belirtti.

 

MAÇI TERK EDİP EVİNE GİTMİŞTİ!

 

Milli Takım'ın yakaladığı başarıyla tüm taraftarları arkasına aldığını belirten Yıldırım Demirören böyle bir durumun takıma zarar vereceğini aynı zamanda Volkan Babacan ve diğer kalecilere haksızlık olacağını söyledi. 

 

Volkan Demirel 16 kasım 2014 günü İstanbul’da Kazakistan milli maçı için maçtan önce sahada ısınırken kale arkasındaki taraftarlarla polemiğe girmiş ve stadı terkedip evine gitmişti. Volkan Demirel o maçtan sonra bir daha milli takıma davet edilmedi.

 

Haber 7

YORUM YAP
YORUMLAR