LUİS NANİ'NİN İNTER'E TRANSFER OLACAĞI HABERİ FENERBAHÇELİ TARAFTARLARI ÇOK KIZDIRDI!

FENERBAHÇE'NİN GEÇEN YIL BONSERVİSİNİ MANCHESTER UNITED'DEN ALDIĞI LUIS NANİ'Yİ SÖZLEŞMESİNDEKİ BİR MADDEDEN DOLAYI İNTER'E KAPTIRMASI SARI LACİVERTLİ TARAFTARLARI HEM ÜZDE HEM DE ÖFKELENDİRDİ...

LUİS NANİ'NİN İNTER'E TRANSFERİ BİTTİ GİBİ!

 

Portekiz Milli Takımı ile birlikte EURO 2016 için Fransa'da olan Luis Nani'nin, Inter ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. 

 

Ünlü futbolcunun sarı lacivertli kulüpteki taraftar baskısından dolayı ayrılmak istediği belirtiliyor. Ünlü futbolcunun transfer haberi sarı lacivertli taraftarları kızdırdı... Taraftarlar transfer haberlerine sosyal medyadan tepki gösterdiler. ni ile Inter arasında 3 yıllık sözleşme üzerinde anlaşma gerçekleşti. Nani'nin yıllık 3.2 milyon euro garanti ücret alacağı belirtildi.

 

Nani geçen yaz Manchester Unuted'den transfer olirken Fenerbahçe ile yıllık net 3,5 milyon euro garanti paraya anlaşmıştı, ayrıca çeşitli bonusları da vardı. 

 

Öte yandan Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin de Nani transferine onay verdiği öğrenildi.

 

Nani dün ülkesi Portekiz'in İzlanda ile 1-1 berabere kaldığı maçta gol atan oyuncu maç sonu kendisine sorulan transfer sorusuna kaçamak bir yanıt verdi.

 

Fenerbahçe ile 30 Haziran 2018 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Portekizli yıldızı Luis Nani’nin Inter'e gideceği iddiaları büyümeye başlarken, İzlanda ile oynanan maçın ardından transfer sorusu yöneltildi.

 

İtalyan basınında yer alan habere göre, Nani'yi bekleyen Portekizli gazeteciler, Inter'e transferinin kesinleşip kesinleşmediğini sordu. Mixed Zone'den geçerken kısa bir yanıt veren Nani, "Belki, bilmiyorum..." yanıtını verdi. Luis Nani'nin verdiği yanıtın ardından şüphelerin daha da çoğaldığı, Inter'in bu transferde bir hayli ısrarcı olduğu bildirildi.

 

FENERBAHÇE NET: 8.5 MİLYON EURO İSTERİZ

 

Inter - Nani flörtü şu anda iddiadan öteye geçemezken, Fenerbahçe'nin Luis Nani’nin sözleşmesindeki 8.5 milyon euroluk serbest kalma bedelinde indirime yanaşmadığı, oyuncuyu isteyen takımların bu parayı talep ettiği vurgulandı.

 

Geçtiğimiz sezon Manchester United'dan Fenerbahçe'ye 6 milyon euro bonservis ücretiyle transfer olan 29 yaşındaki Luis Nani, 47 maçta forma giyip sezonu 12 gol ve 13 asist ile noktalamıştı. 

 

İŞTE SOSYAL MEDYADAN BAZI MESAJLAR

 

Sarı lacivertli bazı taraftarların tepkisi şöyle...

 

kanaryam ... bizi istemeyeni bizde istemiyoruz

 

çılgınfenerli... ne istedinde vermedik çingene kılıklı adam

 

fenerbahçem... senin transfer paranla senden iyisini bulur alırız

 

fenerömrüm... nankörlerin bu kulüpte işi olamaz, gitsin

 

teklider... Sanmaki biz üzülürüz, Fenerbahçe'den gidersen üzülen sen olursun

 

zarifkuş... fenerbahçe asla yan gelip yatma yeri değildir, git interde yat

YORUM YAP
YORUMLAR