Leonardo DiCaprio ile Gigi Hadid aşk mı yaşıyor?

Oscar ödüllü dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio'nun geçtiğimiz günlerde 4 yıllık sevgilisi Camila Morrone'dan ayrılmasının ardından yeni iddialar gündeme geldi.

Leonardo DiCaprio 2017 yılının sonuna doğru aşk yaşamaya başladığı Camila Morrone ile geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı aldı. Camila Morrone ile 4 yıllık ilişkisini bitiren Leonardo DiCaprio'nun Ukraynalı model Maria Beregova ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti.

Konuyla iligli sessizlik devam ederken dünyaca ünlü oyuncu hakkında yeni bir dedikodu daha gündeme geldi. DiCaprio'nun model Gigi Hadid ile romantik bir bağ kurduğu öne sürüldü.

"Us Weekly"nin haberine göre; Dicaprio, Hadid'e 'gözünü dikti' ancak ünlü isim, aktöre aynı ilgiyi göstermedi. "InTouch" ise Leonardo DiCaprio ve Gigi Hadid'in yazın birkaç kez görüştüğünü fakat aralarında ciddi bir ilişkileri olmadığını bildirdi.

Dergiye konuşan kaynaklardan biri, "Gigi ve Leonardo, birkaç yıl önce tanıştılar ve birbirlerine ilgi duyuyorlar. Gigi, tam onun tipi; muhteşem..." şeklinde konuştu.

YORUM YAP
YORUMLAR