Koronavirüse yakalanan Hakan Ural yaşadığı zor günleri canlı yayında böyle anlattı

Bir süredir koronavirüs ile mücadele eden, hakkında yoğun bakıma kaldırıldığı haberleri çıkan Hakan Ural, taburcu olmasının ardından sunuculuğunu üstlendiği Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulundu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucularından olan Hakan Ural, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandı. Ural, 16 gün süren tedavi sürecinin ardından, yaşadığı zor günleri canlı yayında anlattı.

Delta varyantına yakalandığını açıklayan Hakan Ural, şunları söyledi: "Bir anda gelişti. Sürecim tomografiyle başladı. Kanımda ayrıca yükek derecede enfeksiyon çıktı. Akabinde oksijen takviyesi yapıldı. Hastanede altı gün kaldım, bana iki gün gibi geldi.

"YA YOĞUN BAKIMLIK OLACAKTIM YA DA İYİLEŞECEKTİM"

Hastanenin bahçesinde bol bol güneşlendim. Ben de ne olduğunu anlayamadım. Kortizon alıyorum. Stokin fırtınası denen koronavirüs hastalarının yedinci günde yaşadığı hastalığı geçirdim. Ya yoğun bakımlık olacaktım ya da iyileşecektim.

"BU SÜREÇ HAYATA DAHA ANLAMLI BAKMAMA NEDEN OLDU"

Bu süreç duygusal anlamda genişlememe, hayata daha anlamlı bakmama neden oldu. Çok kıymet verdiğim insanlar hiç yanımdan ayrılmadı. Onların değerini bu süreçda daha iyi anladım"

YORUM YAP
YORUMLAR