KOCASI, ESRA EROL'UN TRANSFERİNİ YALANLADI!

8 YILDIR EKRANLARDA EVLİLİK PROGRAMI SUNAN VE BAŞARISINI KATLAYARAK ZİRVEYE İYİCE YERLEŞEN ESRA EROL'UN ATV'YE TRANSFER OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ. ANCAK ÜNLÜ SUNUCUNUN KOCASI AZ ÖNCE BU HABERİ YALANLADI, TIKLAYIN.

ESRA EROL'UN TRANSFER HABERİ BALON MU?

 

MAGAZİN DUAYENİ - ÖZEL - Türkiye'nin en yetenekli televizyoncularından Esra Erol'un rekor bir ücretle FOX'tan atv'ye transfer olduğu iddia edilmişti. Posta gazetesinden Mesut Yar'ın haberine göre ünlü sunucu atv'den program yaptığı her gün 50 bin lira, ayda1 milyon 100 bin lira alacaktı.

 

Yine o habere göre yeni kanalında Esra Erol'un programının yapımcılığını kocası Ali Özbir yapacaktı. Ve Ali Özbir'e de eşinin kazandığı kadar ücret ödenecekti. Böylece karı kocanın aylık kazancı 2 milyon 200 bin lira olacaktı.

 

Ancak haberin az önce internet sitelerinde yayılmasının ardından Ali Özbir'in Instagram hesabında ilginç bir ayrıntı dikkatimizi çekti.

 

Takipçilerine 'Hayırlı Cumalar' dileğinde bulunan Ali Özbir'e bir vatandaş, o anda ekranda atv'ye transfer haberinin yer aldığını yazdı, Ali Özbir'in yanıtı bu konudaki haberi yalanlar şekildeydi:

 

Esra Erol'un kocası, takipçisine "magazin haberleri bunlar ne diyim" şeklinde yanıt verdi.

 

İşin ilginci, atv ile aynı medya gurubunda bulunan Sabah gazetesinin, medya gurubu için son derece önemli bir transfer olan bu gelişmeyi şu ana kadar hala duyurmadı.

 

Üstelik güvenilir haberlere imza atan bazı medya siteleri de söz konusu transfer haberine hala içeriklerinde yer vermediler.

 

Tüm bunlar doğrulatılamayan bu transfer konusunda bazı pürüzlerin henüz aşılamadığını ya da söylentilerin dedikodudan ibaret olduğunu gösteriyor.

 

FOTOĞRAF: İŞTE ALİ ÖZBİR'İN O PAYLAŞIMI...

YORUM YAP
YORUMLAR