KizlarSoruyor üyelerinin anket yanıtlarına göre...

KizlarSoruyor’da hazırlanan ‘geleceği en parlak görünen yeni nesil jön adayı’ anketinin sonuçları açıklandı. Binlerce kişi tarafından oylanan ankette en çok oyu Burak Deniz aldı.

Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor’da güncel anketler devam ediyor.

Hazırlanan anket ile üyelere ‘Sizce yeni nesil erkek oyunculardan geleceği en parlak olan hangisi?’ sorusu soruldu.

Ankette Kadir İnanır’a olan benzerliği ve kısa süre önce yaşadığı ayrılıkla gündeme gelen Burak Deniz yüzde 42 oy oranıyla açık ara birinci oldu.

Onu yüzde 23 oy oranıyla Alperen Duymaz takip etti. Vatanım Sensin dizisindeki başarısı ve rol arkadaşıyla yaşadığı aşkla gündeme gelen Kubilay Aka yüzde 19 oy alırken Berkay Hardal yüzde 16 oy alarak dördüncü oldu.

KizlarSoruyor hakkında:

Kadınların ve erkeklerin hayata dair her konuda birbirlerine soru sormak, yardım etmek ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor yine aynı ekip tarafından ABD'de kurulan GirlsAskGuys platformunun Türkçe versiyonudur.

Platformda kadın ve erkeklerin birbirilerine yönlendirdikleri soru/görüş bölümlerinin yanı sıra aşk ilişkilerinden alışverişe, sağlıktan güzelliğe pek çok konuda zengin içerikler ve anketler üyelerin katılımıyla hazırlanıyor. Sitede ayrıca ünlü isimlerin KizlarSoruyor üyelerinin sorularını yanıtladığı özel röportajlar ve canlı yayınlar yer alıyor.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR