Kızılcık Şerbeti Alev Müjde Uzman sonunda itiraf etti!

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman günlük hayatında nasıl vakit geçirdiğini anlattı.

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman son dönemin en popüler kadın oyuncuları arasında yer alıyor. Cuma akşamları ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisiyle yıldızını iyiden iyiye parlatan Müjde Uzman, BeStyle Dergisi'ne röportaj verdi. Uzman, set dışındaki hayatı ve sosyal medyayla ilgili konuştu.

"SOSYAL MEDYA ARTIK CV'MİZ"

"Müjde'nin seti olmadığı günler mutlaka yaptığı üç şey nedir?" sorusuna ünlü oyuncu, "Evde vakit geçirmeyi çok seviyorum. Ev işleri ve kedilerimle ilgileniyorum. Göremediğim arkadaşlarıma vakit ayırmak, denk gelirsem mutlaka bir konsere gitmek ve dizi, film izlemek set dışındaki favori aktivitelerim." ifadelerini kullandı.

Sosyal medya içinse, "Sosyal medyada tam olarak kendim gibiyim, aman şunu da paylaşmayayım gibi bir durumum yok. Ama anlık bir şey koyduğum pek söylenemez, maalesef kronolojik sırayla koymak gibi bir takıntım oluştu, dolayısıyla bazen gece yarısı paylaşıyorum günümü en baştan itibaren. Ama internetin hiç olmadığı zamanları da gören nesilden biri olarak sosyal medyaya karşı hislerim biraz karışık. Bazen yabancılaşıp, "ne yapıyoruz biz" diyorum, bazen de "burası artık CV'miz, reddedemeyeceğimiz kadar gerçek bir mecra, aksatmamak gerek" diye düşünüyorum." yorumunda bulundu.

YORUM YAP
YORUMLAR