Kızı kanser tedavisi gören Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'den duygulandıran video

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel bir süredir kanser tedavisi gören kızı Mavi ile çekildiği bir videoyu sosyal medya hesabından yayınladı.

2019 yılında Caner Yıldırım ile nikah masasına oturan Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in evliliğinden dünyaya gelen kızı Mavi'ye bir süre önce kanser teşhisi konuldu. 

Bir kullanıcı, kızıyla hayvanat bahçesinde çekilen videosunu yayınlayan Gamze Erçel'e yorum yaparak "Psikolojik bir çocuk istismarı, aktif bir şekilde dinlenmeyen bir çocuk, dinlemeyi ve sevgiyi göstermekten uzak bir an, kendi merkezinde kaybolmuş bir anne" dedi. Gelen yoruma sinirlenen Erçel ise "Ben o an Caner'in beni çektiğinin farkında değilim. Sizin gördüğünüz sadece 10 saniye. Ondan önce domuzcuklara gitmeyi ben önerdim. Yanımızda Bedirhan ve babası da var. Ben onlarla konuştuğunu sanırken benim ineği beslediğimi görünce bana dönüp "Artık onu besleme" diyor. Sadece videonun bu kısmını görüp böyle bir yorum yapmanız, sizin bir anneye psikolojik bir istismar yapmanız hiç doğru değil" cevabını verdi.

Bir takipçisinin yorumuna sinirlenen Gamze Erçel, kızıyla hastane koridorunda çektiği videoyu "Ah anneciğim ah... Biz neler yaşadık bir bilseler" notuyla yayınladı.

YORUM YAP
YORUMLAR