Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri olması beklenen isimler!

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde yer alacağı iddia edilen Kral Kaybederse dizisinin kadın oyuncusunun hangi isim olacağı ise merak konusu oldu. Kral Kaybederse dizisi için Seranay Sarıkaya ve Büşra Develi konuşulmaya başlandı.

Start TV'de ekrana getirilmeye hazırlanan Kral Kaybederse dizisinde yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un rol alacağı iddia edildi. Kıvanç Tatlıtuğ'un Kral Kaybederse ile yeniden ekranlara döneceği magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı. Bir diğer merak edilen konu ise Kral Kaybederse dizisinin kadın başrol oyuncusunun kim olacağı oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan Kral Kaybederse'ye Kıvanç Tatlıtuğ'un sıcak baktığı da öğrenildi. Dizini kadın başrol oyuncusu için Serenay Sarıkaya ve Büşra Develi'nin adı geçiyor.

Son olarak Netflix için hazırlanan Şahmeran dizisinde rol alan Seranay Sarıkaya şimdilerde Alice müzikaliyle sahne alıyor.

Büşra Develi de dijital bir platformda başrollerini Alperen Duymaz'la paylaştığı "Erkek Severse" dizisinde rol alıyor.

KRAL KAYBEDERSE KONUSU NEDİR?

Kral Kaybederse dizisinin senaryosu, Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanacağı için ilişkide bağımlılık ve narsistik kişilik bozukluğunun çocukluk temellerini ortaya döken konu ile izleyicinin karşısına çıkacak.

Gerçek karakterler ve yaşanmış hayat hikayelerinden yola çıkan Kral Kaybederse dizisi, "Kenan" karakterinin iyi görünümlü, narsist ve vurdumduymaz bir adamın çocukluğundan bugüne dek karakterini şekillendiren şartları anlatacak.

YORUM YAP
YORUMLAR