Kıvanç Tatlıtuğ hakim karşısına çıktı, aylık gelirini açıkladı!

Yakışıklı Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, vergi kaçırmak sebebiyle geçtiğimiz gün hakim karşısına çıktı.

Kıvanç Tatlıtuğ, vergi kaçırmak gerekçesiyle geçtiğimiz gün hakim karşısına çıktı. Mali müşavirine çok yüklü miktar ödemeler yaptığını söyleyen Tatlıtuğ, vergi kaçakçılığının kendisinin değil, mali müşavirinin yaptığını dile getirerek, hakimden beraatini istedi.

Dava ertelendikten sonra adliyenin otoparkında görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ, 'Davaya geldik, gereken açıklamayı yapmıştık' diyerek adliyeden uzaklaştı. Duruşmada en çok dikkat çeken nokta ise Kıvanç Tatlıtuğ'un aylık gelirinin 30 Bin TL olduğunu söylemesiydi.

İlerleyen dakikalarda Tatlıtuğ'un avukatı 2. Sayfa programına bağlanarak, Kıvanç Tatlıtuğ'un gelirini Tatlıtuğ'un değil kendisinin söylediğini dile getirerek yanlış anlaşılmayı düzeltti.

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan ünlü oyuncunun avukatı Yalçın Kavak, konuya açıklık getirdi.

"30 bin lira meselesi benim gafım. Hakim bey Kıvanç'a 'aylık kazancın ne kadar' diye sordu. Kıvanç da orada bir şok geçirdi. Hesaplayamadı mı, ne yaptı bilmiyorum. Hakim bana dönüp baktı. '30 bin liranın üstünde' dedim. O açıklama Kıvanç'ın değildir, benimdir. Burada bir hata var, o hatanın da müsebbibi benim. Çok özür diliyorum."

(2. Sayfa)

Dikkatini Çekebilecek Diğer Haberler ;

YORUM YAP
YORUMLAR