Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi an! Oktay Kaynarca 1 milyon TL'lik final sorusunu açtırdı

Kim Milyoner Olmak İster 31 Aralık Cumartesi akşamı yılbaşı özel programıyla izleyici karşısına çıktı.

Ekranların fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in 31 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan yılbaşı özel programında Oktay Kaynarca rüzgarı esti. Sevilen oyuncu Oktay Kaynarca, Milyoner'de tüm sorulara doğru cevap vererek 1 milyon TL değerindeki final sorusuna kadar çıktı.

Kaynarca, Milyoner'de finale kadar kalmayı başaran 5. yarışmacı oldu. 

MİLYONER'DE OKTAY KAYNARCA FIRTINASI

Özellikle Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Süleyman Çakır ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Hızır Çakırbeyli karakterleriyle milyonların beğenisini kazanan Oktay Kaynarca Kim Milyoner Olmak İster'in yılbaşı gecesinde programda fırtına estirdi.

Sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun kendisine yönelttiği tüm sorulara doğru cevap veren Oktay Kaynarca 1 milyon TL'lik final sorusuna geldi. Kaynarca'ya finalde "Günümüzde kullandığımız takvime göre, Roma'da yaşayanlar için 4 Ekim 1582 gününden sonraki gün hangisi olmuştur?" sorusu yöneltildi. Cevabı bilemediği için çekilmek zorunda kalan Kaynarca 400 bin TL'yi alarak yarışmadan çekildi.

FİNALE KALAN 5. YARIŞMACI OLDU

Oktay Kaynarca Kim Milyoner Olmak İster tarihinde finale kalmayı başaran 5. yarışmacı oldu. Yarışmada bu güne kadar toplamda 4 yarışmacı finale kalmıştı.

Şeyma Özin 2013 yılında, Çağdaş İrfan Yıldırım 2017 yılında, Arda Ayten ise 2019 yılında ve son olarak Batu Alıcı geçtiğimiz günlerde finale kalmıştı. 

YALNIZCA ARDA AYTEN KAZANABİLDİ

Uzun yıllardır Türk televizyon ekranlarında önemli bir yer tutan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında şu ana kadar yalnızca Arda Ayten 1 milyon TL'yi kazanabildi. 2019 yılında yarışan Ayten 'İstiklal Marşı' ile ilgili soruya da doğru cevap verebilmiş ve 1 milyon TL'nin sahibi olarak adını tarihe altın harflerle yazdırmıştı.

YORUM YAP
YORUMLAR