"Kibariye'ye ve kocasına hakkımı helal etmiyorum"

Ercan Önakın 10 ay süreyle Kibariye'nin ve kocasının korumalığını ve şirket müdürlüğünü yaptı. Şimdi onlardan 8 aylık maaş alacağını olduğunu söyleyerek hakkını istiyor. Önakın'a göre döner şirketi bakın neden batmış...

(ÖZEL HABER)

Kibariye ve 20 yıllık kocası Ali Küçükbalçık arasında yaşanan ihanet iddiaları ile 37 yaşındaki kocanın iş dünyasındaki başarısızlığı daha önce pek çok habere konu oldu. Ali Küçükbalçık'nın döner restorantında çalışanlarına aylardır maaşlarını ödemeden onları mağdur ettiği, eşinin parasını gece alemlerinde, kumarda çar çur ettiği hem televizyon programlarında hem de gazetelerde ve internet sitelerinde çok yazıldı çizildi.

Ve ilk kez, Kibariye'ye ve kocasına çok yakın bir çalışan, yani içeriden birisi, olan biten her şeyin sebebini anlattı. İşte, 8 ay Kibariye'nin ve kocasının yanında çalışan Ercan Önakın'ın Bilal Özcan'a anlattıkları:

"Ben Kibariye hanım ve kocasıyla 10 ay çalıştım. Onlar yüzünden, 8 yıldır oturduğum evimden icra yoluyla atılıyorum. Evi boşaltmak için dört günüm kaldı sadece... 28 bin lira maaş alacağım var, vermediler. İkisine de hakkım haram olsun. 

Konserlerde Kibariye’nin korumasıydım. Diğer zamanlarda ise Ataşehir’de ofiste kocası Ali Bey’le duruyordum. Hem Ali Küçükbalçık’ın koruması hem şirketinin müdürüydüm.

Daha önce ailece de görüşüyorduk. Ali bana, “Şirketi de yönet, güvenmiyorum kimseye sen benim kardeşimsin benim kardeşim yok” diye yaklaştı.

İki şirketleri var; biri 3 Şubesi olan Hat Döner, diğeri Kibariye’nin konser bağlantılarını ayarlayan Sanem Sanat Şirketi. 

Ali Bey, Hat Döner Kadıköy’ü sattı, Ümraniye’yi sattı, Kartal’da Anadolu Adliyesi Şubesi ise kapalı. Maaşları ödemedi, batırdı döner işini. 

43 çalışanını mağdur etti, bilerek vermedi paralarını. ‘Nasılsa şirketin borcu, şirketin bir şeyi yok ki alsınlar’ diye düşündü bence. Sadece benim alacağım 28 bin lira. Her çalışanına benzer şekilde borçlu. 

Oyalamak için bazı çalışanlarına çek vermişti, bana da verdi. Ben de onlardan ikisini kira borcum karşılığında ev sahibine verdim. Ama çeklerin karşılığı yatmayınca ev sahibi eve icra gönderdi.

Ali Küçükbalçık’ın bu döner işi gece hayatı, kadın ve kumar yüzünden battı.

Bilal bey aslında çapkın adam akıllı adamdır, yakışıklı adamdır, kariyerli adamdır ve bekar adamdır. Bunların hiçbiri Kibariye’nin kocasında yok.

Ama Kasım’larla gezmeyi çok sever, gecede 5-10 bin lira harcar.

Ali, hep çocuk yapmak istediğini söylerdi sevgililerine. Ama personelinin 300 lira 500 lira kalan maaşını vermezdi. Kar bilirdi. 

Her yaz Bodrum’da, Alaçatı’da tüm beach’lerde localar kapar, paraları akıtırdı. After partilerde loca kapatıp para yerdi. Garibim eşi de sabaha kadar uyumaz onu beklerdi.

Sadece ben değil, bütün elemanlar haklarını haram ediyor şu mübarek ayda onlara.

Akşam televizyonda gördüm Kibariye’yi, ‘Dün ev aldım Bodrum’da’ diyor. Bu nasıl insanlık, nasıl Müslümanlık?

Kibariye görüntüde Allah korkusu varmış gibi gösteriyor kendini ama maalesef yok. Onda biraz düşünce olsa, ekrandan biz hakkını alamayan çalışanlarına nispet yapar gibi ‘Ev aldım’ diye konuşmazdı.

Herkes onlardan korkuyor, çünkü Ali tehdit ediyor, küfür ediyor. Ben korkmuyorum. İşte sana anlatıyorum herşeyi.

Onların yüzünden eşim 23 Nisan’da evden ayrıldı. Sonuna kadar mücadele edeceğim onlarla.

Televizyona da gittim yaşadıklarımı anlatmaya... Yayına yarım saat kala mafya kılıklı insanlara arattı beni.

Ve ‘Alacağım kalmadı diyeceksin’ dediler. Bende ‘Verin paramı öyle söyleyeyim’ dedim.

Beni de tanıyorlardı zaten, devamlı Ali’nin yanında gördükleri için... En sonunda beni çağırdılar bir mekana, tek gittim.

Dedim ki ‘Bakın sadece şunu söylüyorum, üniversiteye başlayacak kızımın dershane parasını veremedim atıldı.

Eşim evi bıraktı, evimden atılacağım. Şu saatten sonra gözüm kimseyi görmez, bunu bilin' dedim.

‘Haklısın’ dediler çay ısmarlayıp gönderdiler. Ve inan, ‘Biz Ali’den paranı almak için elimizden geleni yapacağız’ dediler.

Bir hafta sonra aradılar, o sırada gazetelerde haberler çıkmaya başlamıştı. ‘Kardeşim; Ali, bu rezillikten sonra kimseye para ödemem diyor’ dediler.

Durum bu, ama onlardan paramı alana kadar uğraşacağım. Kaybedecek hiç bir şeyim kalmadı. Çok teşekkür ederim Bilal Bey beni dinlediğiniz için."

bilalozcan.com'un notu: Sayfalarımız, Kibariye ve Ali Küçükbalçık'ın bu iddialara vereceği yanıta açıktır. Cevap yollarlarsa seve seve yayınlarız.

YORUM YAP
YORUMLAR