KERİMCAN DURMAZ, ESTETİKSİZ HALİNİ YAYINLADILAR DİYE ÇOK KIZDI, İŞTE O FOTOĞRAF!

SOSYAL MEDYA FENOMENİ OLAN VE BU SAYEDE HER GÜN 20 BİN LİRA KAZANARAK GENÇ YAŞTA ÜNE VE PARAYA KAVUŞAN DJ KERİMCAN DURMAZ MEĞER BİR ESTETİK MUCİZESİYMİŞ. BAKIN ÜNLÜ DJ'NİN NERELERİNDE ESTETİK VARMIŞ...

KERİMCAN DURMAZ'IN ESTETİK OPERASYONDAN ÖNCEKİ HALİ!

 

İnternette ünlü olan Kerimcan Durmaz'ın estetik olmadan önceki hali ortaya çıktı. Sosyal medya fenomeni, DJ Kerimcan Durmaz internette yayılan estetiksiz fotoğraflarına deyim yerindeyse çıldırdı.

 

İnternette 2009 yılına ait fotoğrafları yayılan Kerimcan Durmaz’ın bu kareler karşısında, “Bunları kötü niyetli, haset kişiler yaydı. Kazancımı, popülerliğimi kıskanıyorlar” dedi.

 

Her gün en az 20 bin lira kazanç elde eden 22 yaşındaki Kerimcan Durmaz, 7 yıl önce çekilmiş fotoğrafında henüz estetik yaptırmamış haliyle görünüyor.

 

hurriyet.com.tr'nin haberine göre Kerimcan Durmaz’ın burun, dudak ve çenesinde estetik var. Ayrıca kaşları dövme, dişleri de porselen.

 

Kazandığı popülerite sonrasında kendisini yepyeni bir hale sokan Kerimcan Durmaz, kısa bir süre sonra TV 8’de başlayacak ‘İşte Benim Stilim’ kadrosuna katıldı.

 

Hürriyet

YORUM YAP
YORUMLAR