Kerem Alışık'ın yeni projesi belli oldu

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Ali Rahmet Fekeli rolüyle büyük beğeni toplayan Kerem Alışık'ın da kadrosunda yer alacağı 49 filminin detayları belli oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı Kerem Alışık, "49" filmiyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kerem Alışık, dört yıl boyunca Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Ali Rahmet Fekeli rolüyle projenin en çok sevilen isimlerinden birisiydi.

107. bölümde diziye veda eden ünlü oyuncunun yeni adresinde ise hayat vereceği karakter belli oldu. Gerçek bir hikayeden uyarlanacak 49 filminde Kerem Alışık, "Ekrem Başkan" karakterini canlandıracak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 2014 yılında DAEŞ'in Musul'u ele geçirmesi sonrası Türkiye Musul Başkonsolosluğu'nda bulunan 49 kişinin rehin alınma olayını ve MİT'in kahramanlık hikâyesini anlatan "49" filmi yakında sete çıkıyor.

İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat ve Hasan Küçükçetin'in rol alacağı filmde Kerem Alışık MİT'in düzenlediği bu operasyonun başındaki Ekrem Başkan karakterine hayat verecek. Usta aktör şefkatli, cesaretli ve soğukkanlı bir rolle seyirci karşısına çıkacak. Temmuz başında sete çıkacak olan filmi son dönemde birçok başarılı projeyi yazan Barış Erdoğan ve İllker Arslan kaleme aldı.

YORUM YAP
YORUMLAR