Kenan İmirzalıoğlu ve Murat Ünalmış'ın şaşırtan benzerliği dikkat çekti

Kim Milyoner Olmak İster'in ünlü sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ve Bir Zamanlar Çukurova'nın Demir Yaman'ı Murat Ünalmış'ın benzerliği sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncuları görenler şaşkınlıklarını gizlemedi.

Kenan İmirzalıoğlu ile Murat Ünalmış da benzer ünlüler kervanına katıldı. Güzel oyuncu Sinem Kobal ile 2016 yılında nikah masasına oturan Kenan İmirzalıoğlu kızları Lalin'in dünyaya gelmesi ile mutlu evliliğini taçlandırmıştı.

Atv'nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster ile 2019 yılından beri ekranlarda boy gösteren başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu sakallı görünümü ile bir başka oyuncuya benzetilerek sosyal medyada olay oldu.

Gerek aile yaşantısı gerekse de başarılı sunumu ile büyük beğeni toplayan Kenan İmirzalıoğlu, ekranların bir başka başarılı oyuncusu olan Murat Ünalmış ile olan benzerliği ile sosyal medyada dikkat çekti. Yakın bir zamana kadar Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir Yaman karakteri ile seyirci karşısına çıkan ve diziden ayrıldıktan sonra imaj tazeleyen Murat Ünalmış'ın ise bu benzerliğe tepki gösterdiği iddia ediliyor.

47 yaşındaki Kenan İmirzalıoğlu ile 40 yaşındaki Murat Ünalmış'ı gören sosyal medya kullanıcıları oyuncu ikiliyi birbirlerine benzetmekten kendilerini alamadı. Öyle ki oyuncular sosyal medyadan, "Kardeş olsalar bu kadar benzer, evet çok benziyorlari ikisi de sakallı, esmer, kısık gözlü benziyorlar" şeklinde çok sayıda yorum aldı.

YORUM YAP
YORUMLAR