Kenan İmirzalıoğlu, Cüneyt Arkın’ın çok konuşulan açıklamalarına cevap verdi

Kim Milyoner Olmaz İster programı ile izleyici karşısına çıkan Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz gün Ulus'ta objektiflere yansıdı.

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Ulus'ta spora giderken görüntülendi. Muhabirler ile sohbet eden Kenan İmirzalıoğlu, "Sinem'in sağlığı, sıhhati yerinde. Mayıs sonu gibi inşallah Allah tamamına erdirecek" dedi.

Açıklamalarına devam eden ünlü oyuncu, "Daha düşünüyoruz. Karar vermiş değiliz. Öne çıkan bir isim yok. Arada kalıyoruz. Nasıl olsa öğreneceksiniz. İstanbul'dayız sürekli" ifadelerini kullandı.

KIVANÇ TATLITUĞ'A BABALIK TAVSİYESİ

İlk kez baba olacak olmanın mutluluğunu yalayan Kıvanç Tatlıtuğ ile konuştuklarını da söyleyen ünlü oyuncu İmirzalıoğlu, şunları söyledi: "Benden daha tecrübeliler var ama tecrübelerimi Kıvanç ile paylaşıyorum. Çok mutlu oldu, çok sevindi. Çocuk, isteyenler için yuvaya geldiği zaman bambaşka bir hale dönüşüyor. Ailenin varlığı, köklenmesi, gücü, neşesi, sevgisi... O yüzden diyorum, Allah isteyen herkese versin"

CÜNEYT ARKIN'A CEVAP VERDİ

Kenan İmirzalıoğlu'na muhabirler Cüneyt Arkın'ın "Recep İvedik rolünü dünyayı versen oynamazdım. Yaptığın işin sana yakışması lazım. Biz Anadolu çocuğuyuz" sözlerinin hatırlatılması üzerine şu şekilde konuştu:

"Cüneyt Arkın büyük bir değer. Saygı duyarım. Herkesin düşüncesi kendisini bağlar. Tamamen iş senaryoya bağlı, içimizdeki insanı duyguyu ne kadar ortaya çıkaracağına bağlı. O yüzden önden bir takım olurlar ya da olmazlar ortaya koymak ne kadar doğru bilmiyorum. Proje proje değerlendirmek lazım"

YORUM YAP
YORUMLAR