Kenan İmirzalıoğlu babalık heyecanı yaşayacak Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili ne söyledi?

Kenan İmirzalıoğlu, ilk kez babalık heyecanı yaşayacak Kıvanç Tatlıtuğ'la ilgili konuştu. Oyuncu, “Dünyanın en güzel bireyi geliyor” dedi.

Kim Milyoner Olmak İster programının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, Etiler'de objektiflere yansıdı. Yarışmada Arif Şentürk'ün yıllar önce vefat ettiğini söyleyerek büyük bir gafa imza atan İmirzalıoğlu, "Sormayın ya bizim aklımızda öyle kalmış.

Dün aradım konuştum kendisiyle. Allah uzun ömürler versin, tatsız bir gaf oldu. Kendisine ulaştım özür diledim. O da sağolsun olgunlukla, anlayışla karşıladı" dedi. 

Eşi Sinem Kobal'ın ikinci kez hamile olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklayan Kenan İmirzalıoğlu bebekleri için henüz isim düşünmediklerini belirtti. Yakın dostu Kıvanç Tatlıtuğ'un da ilk kez babalık heyecanı yaşaması hakkında görüşlerini dile getiren İmirzalıoğlu, "Kıvanç'la konuştuk. Çok mutlu ve heyecanlı, dünyanın en güzel bireyi geliyor" dedi. Lalin adında bir kızı olan İmirzalıoğlu, babalıkla ilgili Tatlıtuğ'a, "Kıvanç çok iyi bir baba olacak. Aramızda özel olarak istişare yapıyoruz" dedi.

YORUM YAP
YORUMLAR