'Kaza kurşunuyla ölmüş''

Bodrum’da gece kulübü sahibine kurulan pusuda 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Ölenlerden biri şarkıcı Hacer Tülü, diğeri ise mekân sahibi M. Ali Sürensoy...



Tatil için Bodrum'a gitmişti

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden şarkıcı Hacer Tülü'nün kısa bir süre önce tatil için Bodrum'a geldiği ve müşteri olarak gittiği bardan çıkışta kurşunlara hedef olduğu öğrenildi. 'Mabed' ve 'Ömür Törpüsü' şarkılarıyla adını duyuran Hacer Tülü'ye ünlü sanatçı Yıldız Tilbe 'Dili Ballım' adlı şarkısını vererek destek olmuştu.

''Kaza kurşunuymuş''

Tülü, 1978 İzmir doğumluydu. Genç şarkıcının cesedini Bodrum Devlet Hastanesi'nde teşhis eden ağabeyi Ozan Tülü "Kardeşimin hiçbir suçu yokmuş. Kaza kurşunuymuş" diyerek gözyaşı döktü.

Nazlı Hamarat'ın sütü kesildi!..

Arkadaşı Hacer Tulunun ölümüne çok üzülen ve kendini dünyaya kapatan Nazlı Hamarat'ın üzüntüden sütü kesildi. Hamarat, bebeğimi emziremiyorum diye doktota gittive bebeği için takviye mamalar aldı.

Nazlı Hamarat şu anda evinde kaza kurşunu ile hayatını kaybeden yakın arkadaşın şarkıcı Tulu'nun şarkılarını dinleyerek onu yad ediyor.
 

YORUM YAP
YORUMLAR