KATİLİN RESMİNİN ORADA NE İŞİ VAR?

GERMANWİNGS'İN MERKEZİNDE, 24 MART'TA İKİNCİ PİLOTU TARAFINDAN DÜŞÜRÜLEN UÇAĞIN PERSONELİNİN FOTOĞRAFLARININ YER ALDIĞI BİR SERGİ AÇILDI. SERGİDE GÜNAHSIZ PERSOLLE KATİL PİLOTUN RESMİ YAN YANA!

KATİL PİLOT İLE MASUMLARIN FOTOĞRAFI YAN YANA!

 

MAGAZİN DUAYENİ - (ÖZEL)- 150 kişinin hayatını kaybettiği Germanwings uçak faciasının yankıları sürüyor. Psikolojisi bozuk bir pilota yolcularının can güvenliğini, şirket itibarını ve dev uçağını emanet eden kurumun, her şeyin sorumlusu ikinci pilot Andreas Lubitz’e vermeyi sürdürdüğü değer şaşkınlık yarattı.

 

İŞTE, O PİLOTUN KARAKUTUSU, TIKLAYIN

 

Germanwings'in Almanya Köln'deki merkezinde, faciada hayatını kaybeden mürettebatın portrelerinin yer aldığı bir taziye köşesi kuruldu.

 

Bu köşede uçaktaki Germanjings personelinin aynı boy büyütülen fotoğrafları çerçeveletilerek birer kırmızı mumla birlikte sergileniyor.

 

Germanwings faciasında, durup dururken hayatlarını kaybeden personelle, uçağı kasıtlı olarak düşüren ve hem görev arkadaşlarının arkadaşlarının hem de 149 kişinin katili olan ikinci pilot Andreas Lubitz’in fotoğraflarının yan yana olması hayret uyandırdı.

 

DÜŞEN UÇAKTA TÜRK YOLCU DA VAR, TIKLAYIN

 

Barselona-Düsseldorf seferini yaparken ikinci pilot Andreas Lubitz'in kilitlediği kokpit kapısını kırmaya çalışan Kaptan Pilot Patrick Sondheimer'ın fotoğrafı bu sergide en solda yer alıyor. Onun hemen yanındaki fotoğraf ise uçağı tasarlayarak ve bilinçli olarak düşüren ikinci pilota ait.

 

PİLOTLARA SAYGIM HİÇ AZALMAZ, TIKLAYIN

 

Son ana kadar kokpite girebilmek için büyük çaba gösteren ve Almanlar tarafından kahraman olarak görülen kaptan pilot Patrick Sondheimer'ın fotoğrafıyla Andreas Lubitz’in fotoğrafının yan yana bulunuyor.

 

MAGAZİN DUAYENİ

YORUM YAP
YORUMLAR