Kastamonulu olan 5 ünlü isim

Onlar magazin dünyasının en tanınan isimleri. Hayatları ile merak edilen ünlü isimlerin memleketleri de araştırılıyor. İşte Kastamonulu olan 5 ünlü isim...

Işıltılı yaşamları ile adlarından söz ettiren ünlü isimlerin özel hayatları hayranları tarafından merak ediliyor. Bizde sizler için ünlülerin memleketlerini araştırdık.

İşte Kastamonulu olan 5 ünlü isim...

1- AYÇA AYŞİN TURAN

1992 yılının Ekim ayında dünyaya gelen güzel oyuncu Ayşin Turan Sinop doğumludur. Anne tarafından aslen Sinop, baba tarafından ise aslen Kastamonuludur. 7 kardeş olan güzel ismin 5 abisi vardır. Küçükken 5 abisinin olduğunu duyan kişilerin kendisinden kaçtıklarını bu sebeple her zaman kendisini güçlü hissettiğini belirtmiştir. Ailenin en küçüğüdür.

2- DENİZ CAN AKTAŞ

Deniz Can Aktaş 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiş, baba tarafından aslen Kastamonu İneboluludur. Boyu 1.83 cm, kilosu 74, burcu ise Aslan'dır. Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri ve İşletme Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştur.

3- BURAK SERDAR ŞANAL

28 Ağustos 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Ümraniye Lisesi mezuniyetinin ardından Maltepe Üniversitesi Drama Kulübünde eğitim almıştır. Burak Serdar Şanal 1,88 boyunda baba tarafından aslen Kastamonuludur.

4- SERDAR ORTAÇ

16 Şubat 1970 doğumlu sanatçı Serdar Ortaç İstanbul doğumludur. Üç kardeştir, Nesrin Ortaç ve Mehmet Ortaç'ın ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Aslen Kastamonuludur. Cide İlyasbey Köyündendir.

5- IRMAK ÜNAL

1977 yılında Ankara'da dünyaya gelen Irmak Ünal baba tarafından aslen Kastamonu Taşköprülüdür. İlköğretimi Ortaokulu Yükseliş Kolejinde okumuştur. Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun olmuştur.

YORUM YAP
YORUMLAR