Kartal Tibet'in filmlerinden hiç görülmemiş set fotoğrafları ortaya çıktı

Ölümüyle derin üzüntüye boğan sanatçı Kartal Tibet'in vefatı sonrası sosyal medyada, yönetmenlik yönüne dair paylaşımlarda da bulunuluyor.

Merhum sanatçı Kartal Tibet, vefat haberiyle sevenlerini derin üzüntüye boğdu. 83 yaşında olan sanatçı hem oyuncu hem de yönetmendi. Türk tiyatro ve sinemasına büyük emekler veren Tibet ile ilgili Twitter ve Instagram gibi uygulamalar üzerinden fotoğraflar paylaşılıyor.

Bu paylaşımlarda en çok dikkat çeken ise Nerede Çekildi adlı hesabın yaptığı paylaşımlar oldu. Eski filmlerin çekildiği yerlerden görüntüler paylaşan hesap, Kartal Tibet'in fotoğraflarına yer verip bilgiler sundu.

O fotoğraflar ve bilgiler şu şekilde:

'KARTAL TİBET CAMEO'LARI... Bugün, biraz Kartal Tibet anısına paylaşım yapmak istiyorum. Bildiğiniz şeyler ama derleme yapacağım. Gurbetçi Şaban filminde Kemal Sunal'dan süt isteyen adam filmin yönetmeni Kartal Tibet'tir.

Bu arada Yılmaz Vural o sıralar Almanya'da futbol eğitimi görmektedir. Filmin "adres sorma" sahnesinde de Yılmaz abimizi görürüz.

JAPON İŞİ (1987)... Veysel'e yanlışlıkla "Başak Billurses" diye "İbrahim Tatlıses" kaseti veren kasetçi, filmin yönetmeni Kartal Tibet'tir.'

YORUM YAP
YORUMLAR