Kardeşlerim'in Sarp'ı Atakan Özkaya'nın sevgilisi ünlü oyuncu çıktı!

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran Kardeşlerim dizisinde rol alan Atan Özkaya "Sarp Yılmaz" karakteriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

ATV'nin en sevilen yapımlarından olan "Kardeşlerim" dizisinde canlandırdığı Sarp karakteri ile adından söz ettiren Atakan Özkaya başarılı oyunculuğunun yanı sıra karizmasıyla da gündeme geliyor. Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan Kardeşlerim'in Sarp'ı Atakan Özkaya'nın paylaşımları takipçiler tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuluyor.

ATAKAN ÖZKAYA'NIN SEVGİLİSİ ÜNLÜ OYUNCU ÇIKTI

Dizi ile birlikte popüler bir isim haline gelen ünlü oyuncunun sevgilisini duyanlar şaştı kaldı. O da Özkaya gibi oyuncu çıktı.

Özkaya kendisi gibi oyuncu Asena Girişken ile birliktelik yaşıyor. Genç oyuncu Aldatmak dizisinde Yeşim karakterine hayat veriyor. Ünlü çiftin romantik pozları sosyal medyada büyük beğeni topluyor. Birlikte sık sık poz veren ünlü isimler takipçileriyle mutluluklarını paylaşmaktan kaçınmıyor.

Atakan Özkaya ve Asena Girişken'in romantik pozlarına takipçileri; 'Çok yakışıyorsunuz', 'Çok güzelsiniz', 'Favori çift' gibi yorumlarda bulunuyor.

İşte Atakan Özkaya ve Asena Girişken'in romantik kareleri;

YORUM YAP
YORUMLAR