Kardeş Çocukları dizisinde sular durulmuyor!

Kardeş Çocukları 8. son bölümü ile bu akşam ekrana geldikten sonra yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor.

 ayınlanan 8. bölümde; Hayat bir yandan annesi ile savaşırken diğer yandan Volkan ile sınanıyor. Hayal'in aşk itirafı bir çok şeyi değiştirse de Hayat sonunda cesaretini toplayıp Volkan'a yaklaşıyor. Umay, Cemal'le uğraşırken Reşat'ın radarına takılıyor. Yıldırım da hem Cemal'in hem de Reşat'ın baskısına maruz kalıyor. Ümran Cemal'in yaşadığına neredeyse eminken karşısında gördüğünde büyük bir şok yaşıyor. Peki Kardeş Çocukları ilk bölümde başka neler yaşandı? Kardeş Çocukları 9. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizi ile ilgili merak edilenler...

Kardeş Çocukları yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, son bölümde neler oldu? Kardeş Çocukları 8. bölümde; Umay’ın elinden kurtulan Cemal akıllanmıyor. Bu sefer de Yıldırım’ı hedef alıyor. Yıldırım hem Cemal ile hem de Reşat ile uğraşmak zorunda kalıyor. Çünkü Umay’ı takip ettiren Reşat, Umay ile Yıldırım’ı otelde yakalıyor. Ümran, Kevser’i köşeye sıkıştırıp Umay’la ne işler çevirdiğini sorguluyor. Hayat annesine olan nefretiile baş etmeye çalışırken diğer yandan da aşkın acı yüzüyle yüzleşiyor. Volkan ile aralarında oluşan karşı konulmaz çekim onları öpüşmeye kadar götürüyor. 

Hayal, Hayat onu ispiyonladığı için ona inanamadığını anlatıyor. Hayal bu olayla herkesin onu kandırdığını artık babasına bile güvenemediğini söylüyor. Hayat onu bunalarak diniyor ama Hayal onu sırtından bıçakladığını söylüyor. Hayat, Hayal’in bu konuşmasından sonra ona gerçeği açıklamayı düşünüyor. Konu Volkan’a geliyor. Hayal, Volkan’a aşık olduğunu Hayat’a açıklıyor. Volkan da bu sözlere kapıdan kulak misafiri oluyor.

Cemal iş başında

Cemal, olayların içine daha çok dahil olup Yıldırım’ın peşine düşüyor. Ümran ise yavaş yavaş Cemal’in hayatta olduğuna emin oluyor. Yıldırım’ın karşısına çıkan Cemal ona Umay ile ilgili sorular soruyor. Savaşın ortasında kalan Yıldırım, hem Reşat'ın hem de Cemal'in hedefinde.

Volkan Hayal'i yıkıyor

Hayal'in aşk itirafıyla sarsılan Volkan'ın verdiği karar, iki kızı da alt üst eden yeni bir dönemi başlatıyor. Volkan başka bir kadınla el ele hem Hayat’ın hem de Hayal’in karşısına çıkıyor. Ayrıca Hayat Volkan’a karşı çok cesur bir adım atıyor.

Cemal: Kocana hoşgeldin!

Ümran ile Umay arasında savaş yeniden kızışıyor. Ümran, Umay’ın Cemal ile bir işler karıştırdığını düşünüyor ve Kevser'i de bu nedenle sıkıştırıyor. Ümran'ın Cemal'in mezarını açtırmak için harekete geçtiğini öğrenen Umay sonunda esaretten kurtulmanın yolunu buluyor. Cemal'inse bambaşka planları var. Ümran’ın karşısına çıkıyor.

YORUM YAP
YORUMLAR