Kanal D: Yüzleşme'nin çekimleri devam ediyor

Kanal D'de iki hafta önce yayınlanmaya başlanan 'Yüzleşme' dizisinin ekrana veda edeceği yazıldı. Ancak Kanal D yönetiminin henüz böyle bir karar almadığı, dizinin çekimlerinin sürdüğü belirtildi.

Yüzleşme dizisi ilk bölümüyle 5 Mart Salı günü reyting listesinin Total sıralamasında 17’inci, AB sıralamasında 6’ıncı olmuştu. 12 Mart Salı günü yayınlanan ikinci bölümü Total sıralamasında 21’inci, AB grubunda 11’inci olunca, dizinin kaldırılacağı haberleri yayıldı.

Ancak Kanal D yönetiminin bu konuda bir karar almadığı, dizinin yeni bölümlerinin çekimlerinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan, Kanal D’nin bu dizi sezonunda reyting yarışında yüzü gülmedi. Kanal D akşam kuşağında sadece bir günü lider olarak kapatabiliyor.

O da fenomen dizi Arka Sokaklar’ın yayınlandığı akşam. Cuma günlerini sezon başından beri kimseye kaptırmayan Kanal D, diğer günlerde rakiplerinden fark yiyor. Kanal D’de yayınlanan yeni dönem dizilerinin bir çoğu erken final kararı aldı.

Muhteşem İkili, Umut Işığım, Koca Koca Yalanlar, Bir Litre Gözyaşı’ndan sonra daha 2 bölüm yayınlanan Yüzleşme'nin de final yapacağı haberleri yayıldı. Ancak kanal yönetimi, bu iddiaların doğru olmadığını, dizinin yeni bölüm çekimlerinin sürdüğünü duyurdu.

YORUM YAP
YORUMLAR