Kadın vücudunun en hassas 10 bölgesi

Kadınlar da erkekler de, her ne kadar ortak bir takım şeylerden zevk alsa da,  farklı vücut yapılarına sahip oldukları için her zaman aynı şeylerden hoşlanmazlar.

Kadınlar da erkekler de, her ne kadar ortak bir takım şeylerden zevk alsa da,  farklı vücut yapılarına sahip oldukları için her zaman aynı şeylerden hoşlanmazlar. Şüphesiz her insan farklıdır ama yapılan araştırmalar, kadınların özellikle hangi bölgeleriyle temas edilmesinden hoşlandığını (erojen bölge) ortaya koyuyor.

Kimi zaman bir gizem gibi düşünülse de, erkekler için kadınların baştan çıkaracak noktalar konusunda, Uplifers olarak, AskMen’in önerilerine kulak vermeyi uygun bulduk ve kadınların dokunulmasından en çok zevk aldığı bölgeleri bir araya getirdik.

İşte kadın vücudunun erojen bölgeleri:



1. Dudak

Evet, doğru. Her şeyin başlangıcı iyi bir öpücükten geçiyor. Eğer dudaklarınızı nasıl kullanmanız gerektiğini biliyorsanız, devamının gelmesi kaçınılmaz. Tutkulu bir öpücük için, dilinizin ve dişlerinizin yardımını almayı unutmayın.

Bu bölgeler, kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. En doğru noktaları bulmanızın yolu, partnerinizin vücudunu tanımaktan geçiyor. Kadınlar için cinselliğin seksten çok daha fazlası olduğunu da unutmamakta fayda var.



2. Vajina/Klitoris

Bazı kadınlar, bu bölgede partnerlerini yönlendirmekten keyif alabilir. Eğer nasıl davranacağınıza dair herhangi bir ipucunuz yoksa da, performansınızdan hoşlanıp hoşlanmadığı gayet açıktır. G-noktasını keşfetmeniz biraz zaman alsa da, bir çok kadın keşif sürecinden de keyif alır. Rahat olun ve gerekli zamanı kullanın.

3. Göğüs

Sürpriz olmasa gerek, göğüsler her türlü dokunuşa karşı çok hassas. Bazı kadınlar, biraz daha sert davranılmasından hoşlanıyor olabilir. Partnerinizin ne istediğini keşfedip, ona göre hareket etmenizde fayda var.

4. Bilek

Kadınların, bileklerinden ne kadar zevk alabildiklerini görmek için, bir dahaki ön sevişmenize bu bölgeden başlayabilirsiniz. Ne kadar etkilendiklerini kendi gözlerinizle göreceksiniz.
Bu bölgeler, kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. En doğru noktaları bulmanızın yolu, partnerinizin vücudunu tanımaktan geçiyor. Kadınlar için cinselliğin seksten çok daha fazlası olduğunu da unutmamakta fayda var.

5. Ayak

Biraz ayak masajının partnerinizin keyfini yerine getireceği kesin. Bazı kadınlar ayaklarının öpülmesinden, parmaklarıyla ve topuklarıyla oynanmasından da hoşlanır –gıdıklanmadıkları sürece-.



6. Kulak

Erotik ve romantik sözcükler arasındaki doğru dengeyi bulduğunuzda, partnerinizin kulağına fısıldamak baştan çıkarıcıdır. Çoğu kadın kulaklarında dudaklarınızı hissetmekten de keyif alır.

7. Ense/Boyun

Sadece nefesinizin dokunuşu bile, partnerinizin tüylerinin diken diken olmasına yetecektir. Dişlerinizi ya da dilinizi kullandığınızda neler olabileceğini siz hayal edin. Ayrıca bu bölge, asla hayır diyemeyecekleri erotik bir masaja başlamak için de en doğru nokta.



8. Kalça

Evet, bir çok kadın kalçalarıyla ilgilenmenizden hoşlanır. Okşamalar ve öpücükler yeterli değilse, biraz sertleşmek de işe yarayabilir.

9. Dizlerin arkası

Dizlerin arkasında bulunan sinir uçları, küçük dokunuşları bile heyecan verici hale getirir. Ancak dozunu kaçırırsanız, gıdıklanmaya yol açabileceğinden, alınan zevkin rahatsız edici bir hisse dönüşmesi çok olası.



10. Bacak içi

Üst bacakların iç kısmı, dokunulmaya ve öpülmeye karşı çok duyarlıdır. Dizlerin arkası gibi, buralarda da bulunan sinir uçları, kolay uyarılmayı sağlar ve alınan zevki arttırır.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR