İzzet Yıldızhan’dan Hande Yener’e canlı yayında cevap gecikmedi

Son dönemde ünlü kadınların sahnede tercih ettiği kıyafetler hakkında sert açıklamalarda bulunan İzzet Yıldızhan, yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.

"Sahneye mayoyla da çıkmasınlar" diyerek ünlü şarkıcıları hedef alan İzzet Yıldızhan, tepkilerin odağı haline geldi. Hande Yener'in sert olarak karşılık verdiği Yıldızhan, 2. sayfa programına konuk oldu.

"AÇIKLAMAMIN DAHA ÖNCESİ YOK"

İzzet Yıldızhan, şunları söyledi: "Böyle bir konuşmanın hesabı yoktu. Açıklamamın daha öncesi yok. Benim gündeme gelmek için buna ne ihtiyacım var? Yayın yapan arkadaşlarım bakın hem sunucu hem köşe yazarları... Bütününe konuşuyorum. Benimle ilgili yapmış olduğunu tüm söylemlerin cevabı olarak şunu söylüyorum, benim böyle gündeme ihtiyacım varmış ya... 

"BENİ BELDEN AŞAĞI VURMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ"

Siz yanınızda kaç insan istihdam ediyorsunuz? Üç tane mi iki tane mi beş tane mi? Bana Türkiye'de bir tane ikinci sanatçı örneği konuşun. Beni belden aşağı vurmaya çalışıyorsunuz ya... Bunlar beni çok ilgilendirmiyor. 700 tane insanla ekmeğimi paylaşıyorum. Neden takdir etmiyorsunuz?"

"SANATÇI ARKADAŞLARIMIN İSMİNİ VERMEDİM"

Açıklamalarına devam eden İzzet Yıldızhan, "Arkadaşlar neden ötekileştiriyorsunuz kişileri? Kimsenin giyimiyle ilgili yönlendirme yapmadım zaten. Sanatçı arkadaşlarımın ismini de vermedim. Benim kimlerde bahsettiğimi gerçekten bilmiyordum ya... 

"HERKES İSTEDİĞİNİ GİYEBİLİR"

Ben bu konuşmayı röportajda gazetecilerin sorularına cevap veriyorum. 'Sahne adabı biraz gerekli olabilir saygıdan ötürü' diyorum. 'Çoluk çocuk aile izliyor, bundan ötürü o şekilde çıkılmasın sahneye' diyerek ifade ettim. Ben kimseyi yönlendirmedim. Kapalı, açık demedim. Herkes istediğini giyebilir. Bu benim fikrim olarak ifade ettim." dedi.

Yıllar önce Ankara'da yaşadığı olayla ilgili belgeleri getiren İzzet Yıldızhan, "Ben o davada ceza almadım. Belden aşağı vuruyorlar" şeklinde konuştu.

Hande Yener'in "B12 kullan geçmişini sildir" paylaşımı hatırlatılan Yıldızhan, "Ben Hande Yener'i, Hadise'yi, Gülşen'i kast etmedim. Bu arkadaşlarım da bu açıklamayı yapmışsa benim için ismimi orada zikretmesi lazım. 

"HANDE YENER BENİM İÇİN SÖYLEMİŞSE YÜREĞİ VARSA İSİM YAZSIN"

Hande Yener'e bir cevap vermem burada. Çünkü o suç işlediğini anlıyor. Eğer ki Hande Yener benim için söylemişse yüreği varsa isim yazsın. Bu tehdit değil. Ben Hande Yener konuşmadım. Bana afaki soru soruldu. Hande Yener'den rica ediyorum yüreği varsa isim yazsın." yanıtını verdi.

YORUM YAP
YORUMLAR