İTALYAN PARA BABASI GENÇ AŞKIYLA BODRUM'DA

İNGİLİZ QUEENS PARK RANGERS TAKIMININ PATRONU İTALYAN MİLYARDER FLAVİO BRİATORE 65 METRELİK LÜKS YATIYLA BU SABAH YALIKAVAK AÇIKLARINA DEMİRLEDİ. BU AKŞAM FİKRET ORMAN'IN LÜKS RESTORANININ AÇILIŞINA KATILACAK.

İNGİLİZ FUTBOL TAKIMI SAHİBİ, İTALYAN MİLYARDER BODRUM'DA

 

MAGAZİN DUAYENİ - İstanbul ve Bodrum'da da birer şubesi bulunan Billionaire Clup'ün sahibi, İtalyan milyarder Flavio Briatore, genç ve güzel eşi ile iki çocuğunun yanı sıra bir grup misafirleriyle birlikte 65 metrelik lüks yatıyla Bodrum’a demirledi.

 

Flavio Briatore’nin akşam Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Palmarina içinde açacağı Kartal Yuvası adlı restoranın açılışına katılacağı öğrenildi.

 

Palmarina’nın eğlence adası bölümündeki ’Oldcity’de yer alan Billionaire Clup’ün patronu İtalyan milyarder 65 yaşındaki Flavio Briatore, bu sabah yanında manken eşi 29 yaşındaki Elisabetta Gregoraci ve çocukları Falco ve Hortensia ile birlikte, 30 milyon Euroluk 65 metre uzunluğundaki Force Blue isimli yatıyla, Yunanistan’dan Bodrum’a geldi. 

 

Renault Formula 1 takımının yöneticisi de olan Flavio Briatore'nin sahibi olduğu İngiltere’nin Queens Park Rangers futbol takımının yöneticileri ve eşlerinin de yatta bulunduğu öğrenildi.

 

Sabah saatlerinde Yalıkavak Mahallesi Küdür Yarımadası açıklarına demirleyen yatta Flavio Briatore dinlenirken; eşi ve İngiliz konukları servis botuyla koyları gezdi. Palmarina çarşısında alışveriş yaptı.

 

Palmali Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mübariz Masimov ile birlikte Flavio Briatore’nin, bu akşam saatlerinde, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Palmarina içinde açacağı Kartal Yuvası adlı restoranın açılışında bulunacağı öğrenildi.

 

Flavio Briatore’nin ardından, sahibi olduğu Billionaire Clup’de konukları için davet düzenleyeceği kaydedildi.

 

YAŞLI VE GÖBEKLİ AMA ÇOK PARASI VAR, İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEONUN ÜSTÜNE TIKLAYIN

YORUM YAP
YORUMLAR