İŞTE TÜRKİYE'NİN GELİNİ!

TARKAN'IN ALMANYA'DA BİR GURBETÇİ KIZINI AİLESİNDEN İSTEDİĞİ YAZILMIŞ ANCAK KIZIN KİM OLDUĞU BULUNAMAMIŞTI. MAGAZİN YAZARI ALİ EYÜBOĞLU O KIZI ANLATTI...

GELİNİMİZ PINAR DİLEK'İ YAKINDAN TANIYALIM!

 

Tarkan yeni yılın ilk aylarında nikah masasına oturacak. Geride bıraktığımız yıl Tarkan’ın evleneceği yönünde yapılan haberler bizzat Megastar tarafından yalanlanmış, "Almanya’da verilen isim doğru değil" denilmişti.

 

Ancak görünen o ki Tarkan’ın Almanya’dan evleneceği kişi bu kez bizzat basın danışmanı tarafından doğrulandı.

 

Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu, 12 Aralık’ta Tarkan’ın kız istemeye gittiğini yazmış, Megastar’ın gönlünü fetheden kızın Almanya’da yaşadığını, gurbetçi bir ailenin kızı olduğunu belirtmiş fakat doğrulatılmamış bilgiyi yayınlamamıştı. 

 

Eyüboğlu bugünkü yazısında eline bir istihbarat geldiğini ve bunu Tarkan’ın basın danışmanı Sevtap Küçükkaralar’a, “Yengemiz bu mu?” diye sorduğunu; kendisine ““Evet, o… İsim de doğru, fotoğraflar da…” yanıtının geldiğini aktardı.

 

İşte o kısımlar:

 

“Gelelim Tarkan’ın prensesinin kim olduğuna:

 

Adı Pınar, soyadı Dilek… Elazığlı bir anne ve Urfalı bir babanın Almanya Duisburg doğumlu 30 yaşındaki kızıyla Tarkan’ın ne zaman nikâh masasına oturacaklarına gelirsek… Magazin dünyasının ve Tarkan fanlarının merakla beklediği düğün 2016’nın ilk aylarında olacak.”

YORUM YAP
YORUMLAR