İşte, Sevda Demirel ile Doruk Doğrusöz'ün istediği düğün konsepti

İşte Benim Sitilim isimli yarışmasında tanınan ve ameliyatla erkek olup Doruk ismini alan Neslihan Doğrusöz ve Sevda Demirel'in düğün programları belli oldu. Düğünlerini ünlü organizatör Serdar Özen yapacak.

Sevda ve Doruk, 'Sosyal davetler planlama uzmanı ve etkinlik organizatörü' Serdar Özen'le, düğünlerinin hazırlıklarını konuşmak için bir araya geldi.

Tuğçe Turap - (Özel Haber)

Sevda Demirel ile Doruk Doğrusöz’ün ne zaman evlenecekleri ve düğün törenlerinin konsepti belli oldu. 

Sevda Demirel ile sevgilisi birkaç gün önce Nişantaşı’ndaki kuyumcuları gezerek yüzük bakmıştı.

Yıllar önce Hande Ataizi’ye televizyon programında attığı tokat ile gündemi sarsan şarkıcı, oyuncu, model ve sunucu Sevda Demirel’le, geçirdiği operasyonla erkek olan, adını Neslihan'dan Doruk'a çeviren olan sevgilisi evleniyor.

Kadın haliyle yarışmacı olarak katıldığı bir moda programında tanınan Doruk Doğrusöz’le Sevda Demirel’in düğün törenlerini, ünlülerin ve sosyetenin düğün organizasyonlarını yapan 'Sosyal davetler planlama uzmanı ve etkinlik organizatörü' Serdar Özen gerçekleştirecek.

Şimdiye kadar, Fahriye Evcen-Burak Özçivit, Selin Ciğerci, Seren Serengil-Yaşar İpek, Işın Karaca, Aslı Hünel, Özge Özder, Ferda yıldırım, teknik direktör Hikmet Karaman gibi isimlerin düğün törenlerini organize eden, Alişan'ın son doğum günü partisiyle Yasemin Sakallıoğlu'nun nişan törenini yapan Serdar Özen, hazırlıklara başladıklarını belirterek şunları söyledi:

“Sevda ve Doruk için düğün mekanı aramalarına başladık. Töreni önümüzdeki Eylül ayı gibi düşünüyorlar.

Deniz kenarında, sevdanın doruğa ulaştığı aşk dolu bir konsept istiyorlar. Hayırlısı olsun.”

YORUM YAP
YORUMLAR