İŞTE, SEKS FESTİVALİNDEN İLK FOTOĞRAFLAR!

GALLER’DE DÜZENLENEN DÜNYANIN İLK AÇIK HAVA SEKS FESTİVALİNDEN İLK FOTOĞRAFLAR SIZDI. FESTİVALDE FOTOĞRAF ÇEKMEK YASAK OLMASINA RAĞMEN İÇERİ SIZMAYI BAŞARAN BAYAN BIR GAZETECİNİN BU FOTOĞRAFLARI ÇEKTİĞİ İDDİA EDİLDİ.

İŞTE GİZLİ KAMERAYLA ÇEKİLEN FOTOĞRAFLARDAN BAZILARI

 

Galler’in Trellech kasabasında düzenlenen dünyanın ilk açık hava seks festivali 'Swingfields'den ilk fotoğraflar sızdı. Açıkhava seks festivalinde fotoğraf çekmek yasak olmasına rağmen içeri sızmayı başaran bayan bir gazetecinin bu fotoğrafları çektiği iddia edildi.

 

ALLAH SİZİ NASIL BİLİRSE ÖYLE YAPSIN, GALLER'DE AÇIK HAVADA SEKS FESTİVALİ, TİKLAYIN

 

Swingfields adlı festival, Avrupa’nın en büyük açık hava seks organizasyonlarından biri olma özelliğini taşıyor. 700’den fazla insan, geçen hafta Galler’in ‘dingin’ kasabası Trellech’e akın etti.

 

Muhafazakar bazı Avrupalılar'ın tepki gösterdiği festival organizasyonu, özgürlük kapsamında değerlendirildiği için polisin gelen şikayetlere itibar etmediği öğrenildi. 

 

İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre; 2013’ten bu yana düzenlenen üç günlük festivalin biletleri 55 ila 180 pound arasında değişiyor.

 

Fotoğraf çekilmesi yasak olmasına karşın, medyaya sızan fotoğraflar içeride yaşananları gözler önüne seriyor. Örneğin bir kadın iki erkekle sevişiyor. Bir çift açık havada cinsel ilişkiye girerken, diğerleri izliyor.

 

THE SUN' MUHABİRİ KİMLİĞİNİ GİZLEYEREK GİRDİĞİ AÇIK HAVA SEKS FESTİVALİNDEN BİLDİRİYOR!

 

İngiliz The Sun gazetesi muhabiri kimliğini saklayarak organizasyona katıldı ve içeride yaşananları haberleştirdi. Manchester’dan gelen Bill adlı bir festivalci, “Buna inanamıyorum. Devasa bir porno filmin ortasında olmak gibi bir şey” dedi. Leeds’li And Wendy ise “İstediğiniz her şeyi yapabileceğiniz üç günlük bir eğlence” diyor.

YORUM YAP
YORUMLAR