'İŞTE BENİM STİLİM' PROGRAMI YARIŞMACISI BAHAR CANDAN NEDEN HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI?

TV8'İN SEVİLEN PROGRAMLARINDAN İŞTE BENİM STİLİM'İN 18 YAŞINDAKİ GÜZEL YARIŞMACISI BAHAR CANDAN SON BÖLÜMDE HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI. PEKİ BAHAR CANDAN NİYE GÖZ YAŞI DÖKTÜ... AYRINTILAR İÇİN HABERİN DEVAMINI OKUYUN.

'İşte Benim Stilim' yarışmacısı olan Bahar Candan instagram hesabında yer alan yarı çıplak lolita pozları yerine liseli hali ortaya çıkınca utanç krizlerine girdi.

 

'İşte Benim Stilim' rejisi lisedeki halini gösteren fotoğrafı yayına vermeye kalkınca yayını terkeden Bahar Candan stüdyoda kıyametleri kopardı. Sözleşmesi hatırlatılınca geri dönmek zorunda kalan Bahar Candan liseli halinden 'masumiyet' sebebiyle rahatsızlık duydu.

 

'İşte Benim Stilim' yarışmasının reyting umatlarını bağladığı Bahar Candan lolita imajı yaratmaya çalışıyor. Henüz 18 yaşında olan Bahar Candan bunun için de instagram hesabını açık saçık karelerle doldurmuş.

 

Bahar Candan liseli halinde sade ve vermek istediği lolita imajından hayli uzak. Normal bir liseli kız görüntüsünün seksi imajını zedeleyeceğinden korkan Bahar Candan, bu sebeple kriz geçirdi.

 

Bahar Candan'ın daha önce 'İşte Benim Stilim' yarışmacısı olan ablası Nihal Candan'ın da çocukluk resmi ortaya çıkmıştı. Bu fotoğraf sebebiyle Nihal Candan hayli bozulmuştu. Nihal Candan şimdi Acun Ilıcalı'nın bir diğer yarışma programı Survivor'da yer alıyor.

 

Nihal Candan'dan boşalan 'İşte Benim Stilim'deki koltuğu da kardeşi Bahar Candan dolduruyor. Ancak hem izleyiciye hem jüriye ablasını mumla arattırıyor. Zeka seviyesi ve ağzını yayarak konuşması ile itici bir imaj çiziyor.

 

Verdiği fotoğraflarla seks objesi olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Bahar Candan instagram hesabından da bunları sıkça paylaşıyor. Liseli masum halinden utanan Bahar Candan instagramda bakın nasıl pozlar vermiş;

YORUM YAP
YORUMLAR