İSTANBUL'DA HERKESİN BEKLEDİĞİ HABER! BAŞLADI

BAKAN ARSLAN, ÖZEL UÇAKLA GELDİĞİ KARS HARAKANİ HAVALİMANI'NDA GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI. İSTANBUL'DAKİ MAHMUTBEY GİŞELERİ İLE İLGİLİ KARS'TAN BİR MÜJDE VERMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ.

Mahmutbey gişelerinde elektronik serbest geçiş sistemini kullanarak geçişler test amaçlı başladı.

 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,  "Mahmutbey gişelerinin serbest geçiş sistemine geçişi vardı, dün gece itibarıyla  güney tarafını bugün öğle saatleri itibarıyla da kuzey tarafında serbest geçiş  sistemine geçildi." dedi.

Bakan Arslan, özel uçakla geldiği Kars Harakani Havalimanı'nda, Kars  Valisi Rahmi Doğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Serdar Güngör, AK Parti  İl Başkanı Adem Çalkın, kurum amirleri partililer ve vatandaşlar karşıladı.

Havalimanında gazetecilere açıklamalarda bulunan Arslan, İstanbul'daki  Mahmutbey gişeleri ile ilgili Kars'tan bir müjde vermek istediğini söyledi.

Bakan Arslan, Mahmutbey gişelerinden serbest geçişin başladığını  belirterek, şunları kaydetti:

"Özellikle İstanbulluların çok merakla beklediği Mahmutbey gişelerinin  serbest geçiş sistemine geçişi vardı, dün gece itibarıyla güney tarafını bugün  öğle saatleri itibarıyla da kuzey tarafında serbest geçiş sistemine geçildi.  Böylece Mahmutbey'deki gişeler kalkıyor. İstanbulluların trafik sıkıntısını en az  yüzde 30 azaltacak bir sistemi başlatmış oluyoruz hayırlı olsun."

Arslan, daha sonra havalimanından ayrıldı.

Dikkatini Çekebilecek Diğer Haberler ;

YORUM YAP
YORUMLAR