İSTANBUL’DA KAR YAĞIŞI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK

2015 YILI GERİDE KALIRKEN SENENİN EN SOĞUK GÜNLERİNİ BUGÜN VE YARIN YAŞAYACAĞIZ. SOĞUK HAVANIN VE FIRTINA ŞEKLİNDEKİ RÜZGARIN ETKİSİYLE BUGÜN İSTANBUL VE ÇEVRESİNDE KAR YAĞIŞI BAŞLAYACAK. İŞTE AYRINTILAR...

BUGÜN VE YARIN ÇOK MECBUR OLMAZSANIZ EVDEN ÇIKMAYIN!

 

İstanbul'da bugün öğleden sonra başlaması beklenen kar yağışının kuvvetlenerek Cumartesi sabahına kadar aralıklarla devam edeceği tahmin ediliyor.

 

Kar yağışıyla rüzgârın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Hava sıcaklığının da 8 ila 12 derece birden düşeceği tahmin ediliyor. 

 

İstanbul’da bugün hava ısısının 3 derece olacağı ancak kuvvetli rüzgarın etkisiyle -1 derece hissedileceği belirtiliyor.

 

Öğlen saat 12.00’de başlayacak sağnak yağışın saat 15.00’den itibaren karla karışık yağmur ve 17.00 itibarıyla da kar şeklinde olacağı ve geceyle, yarın tüm gün boyunca devam edeceği öğrenildi.

 

İstanbul Valiliği tarafından kar yağışıyla ilgili alınan tedbirlerin sıralandığı açıklamada ise yaşlı, hasta, çocuk ve hamilelere mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamaları uyarısında bulunuldu.

 

Araç sahiplerinden ise güvenli sürüş konusunda tedbir almaları istendi. Türk Hava Yolları "Uçuş iptalleri için yolcuların seyahatlerinden önce internet sitemizden bilgi almalarını rica ederiz" açıklaması yaptı.

YORUM YAP
YORUMLAR