İrem Derici'nin sevgilisi Tarık Mengüç'ün yeğeni çıktı.

Magazinin saatli bombası Onur Akay, bugün UçanKuş TV’de “Günün Olayı”nda İrem Derici ve Ataberk Özdene hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2019'un ilk aşk haberi olarak gündeme bomba gibi düşmüşlerdi… İrem Derici, dansçısı Ataberk Özdene ilişkisi magazin gündeminde günlerce konuşulmuştu. Ve bugün magazinin saatli bombası Onur Akay, UçanKuş TV’de “Günün Olayı”ında İrem Derici ve Ataberk Özdene hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Onur Akay, “Günün Olayı”nda bombayı patlattı.

Magazinin saatli bombası Onur Akay, bugün UçanKuş TV’de “Günün Olayı”ndaİrem Derici ve Ataberk Özdene hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Akay, Tayyar Işıksaçan’ın İrem-Ataberk ilişkisi hakkında sorduğu soruya; “Ataberk ÖzdeneTarık Mengüç’ün teyzesinin oğlu ve bir süredir konuşmuyorlar. Bir kırgınlıkları var. Selami Şahin’e gelin gidemedi, Tarık Mengüç’e gelin gitsin. Düğün şarkısını “Şakşuka” yaparlar şeklinde konuştu.

 

NELER OLMUŞTU?

Ne aralarındaki 10 yaş fark olması, ne de İrem Derici'nin dansçısı olması...

Söylenenlere göre Ataberk Özdene, YouTuber Gökçe Yıldırım ile birlikteydi ve ona ihanet etmişti…

Ve hatta Gökçe'nin söylediğine göre İrem DericiAtaberk Özdene'yi elde etmek için çok uğraşmıştı…

Hem YouTube'da çektiği videoda hem de bir magazin programının canlı yayınına bağlanan Gökçe Yıldırım, inanılmaz iddialarda bulunmuştu…

Hatta ve hatta İrem Derici’nin "Ben sana çok aşığım, ben sana ölüyorum. Lütfen bana gel, benim ol’ mesajları vardı. İrem Derici yollamıştı bunları. Ataberk de, “Bekle, zamanı var” yazmıştı…

Gökçe Yıldırım, İrem Derici sevgilimi elde etmek için çok uğraştı. Burada tek taraflı suç yok, iki tarafta da var… Sizin insanlara örnek olmanız gerek…"şeklinde konuşmuştu.

Bu iddiaların ardından ilk olarak Ataberk sonra ise Derici sosyal medya hesapları üzerinden açıklamalarda bulunmuştu…

Fakat İrem, biraz tiye alarak yaptı açıklamalarını…

Bu söylenenler ne derece doğrudur bilemiyoruz...

Ama görünen o ki Ataberkİrem Derici'ye olan aşkını çok daha önceden ilan etmişti.

Ve Derici-Özdene aşkı bu sayede her yerde ilan edilmiş oldu… (Uçankuş)

 
YORUM YAP
YORUMLAR