İrem Derici 'Aldatıldım' dedi, Cem Belevi cevap verdi

Cem Belevi, İrem Derici'nin sözlerine yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı Cem Belevi, önceki akşam Cihangir'de bir mekanda görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Cem Belevi, "Çok yakında farklı bir Cem Belevi dinleyeceksiniz. Klip için hazırlıklar yaptık, şarkı da yakında çıkacak. Farklı bir proje oldu benim için." dedi.

Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan ile başrollerini paylaştığı "Benden Ne Olur" filmiyle ilgili açıklamalarda bulunan Belevi, şunları söyledi:

"Gösterime girmesine az kaldı. Geçen sene pandemi döneminde çekmiştik, onun heyecanını da yaşıyorum. Şarkısını da seslendirdim hatta filmin. Sevenlerim bu birkaç ay Cem Belevi'ye doyacaklar."

Açıklamalarında devam eden yakışıklı şarkıcı, "Yakında bir projemiz daha olacak. Türkiye'nin çok sevdiği bir starı ile bir araya geleceğiz. Farklı bir konsept olacak. Ben bunları konuşmayı seviyorum. Diğer olayları konuşmayı sevmiyorum. Benim gündemim bunlar, sizinkiler de çok tatlı." şeklinde konuştu.

Cem Belevi, İrem Derici'nin "Çok fena aldatıldım. Yakalamadım, yakalattılar. Zeki bir kadınım" açıklaması sorulması üzerine, şu şekilde konuştu:

"İREM, NE DESE TATLI OLUYOR"

"Özel hayatım ile ilgili pek konuşmayı sevmiyorum. İrem, çok tatlı bir insan olduğu için ne dese tatlı oluyor. Onun tatlılığına bırakıyorum ben bunu. Ben işimle, gücümle zaten ilgileniyorum. Böyle şeyleri konuşmayı sevmiyorum."

YORUM YAP
YORUMLAR