'İkinci el eşya göndermeyin' deyip isyan etmişti... Haluk Levent paylaşımı neden sildiğini açıkladı

AHBAP Derneği ile depremzedeler için seferber olan Haluk Levent, 'İşimizi gücümüzü bıraktık bazı eşyaları çöpe göndermekle meşgulüz' diyerek isyan etti.

Kahramanmaraş'ta medyana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremin ardından 10 ilimizde büyük yıkımlar yaşandı. Son dönemde yaptığı yardımlar ile adından söz ettiren Haluk Levent, kurucusu olduğu AHBAP ile depremzedeler için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Depremzedeler için çalışmalarda bulunan Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda sitem etti. Ünlü şarkıcı, "İşimizi gücümüzü bıraktık, bazı eşyaları çöpe göndermekle meşgulüz. İkinci el eşya göndermeyin. Biz bunları nerede yıkatalım, nerede ütületelim?" notuyla bazı yardım kolilerini yayınladı.

Daha sonra bu paylaşımını silen Haluk Levent, "Kirli kıyafet kolilerinin yanında kamera kadrajına girmiş konuyla alakası olmayan markalar var bu nedenle siliyorum tweet'i. Ama yine de aklınızda kalsın.

Gelişigüzel bir şekilde bir kamyon eşya yükleyip irtibatsız bir biçimde deprem bölgesine göndermeyelim. Lütfen..." açıklamasında bulundu.

YORUM YAP
YORUMLAR